2777
2789
عنوان

قرعه کشی خودرو برنده نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو برابر که نیست ولی مجبوری بخری دیگه چتد سال صبر کنی شاید به اسمت در بیاد ؟؟؟؟

۱/۵که هست. ماشینم اوراق شده میخوام تعویض کنم‌ 

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
جواب قرعه کشی اومده؟؟

عادی اره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله

مرسی عزیزم، ماهم چند بار شرکت کردیم درنیومده،آلان بازار و کارخونه زیاد فرقی تو قیمت ندارن ،قبلا که خیلی تفاوت قیمت داشتن الان یه سرچ ام بکنی متوجه میشی زیاد فرقی نداره آنچنان،بنظرم پول بلوکه کردن و منتظر بودن اشتباه ،تو مملکتی که هرلحظه هرچی داره میره بالا تر،اگه پولشو داری آزاد یه ماشین دیگه بگیر

من طرح مادران نوشته بودم 

چرا بابا اطراف من خیلیا برنده شدنطرح یکپارچه ام که به همه میدادن چرا ثبت نام نکردین؟شانس ما یکپارچه ...

منظورت فروش فوریه؟

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا