2777
2789
عنوان

متنفرم از یچه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3297 بازدید | 90 پست
واقعا سختهباید جات بود تا این چیزا رو درک کرداگر میتونی با همسرت صحبت کن که تماااام تعطیلیها قبولش ن ...

ممنون این دسته نظرات کم هست مرسی از راهنماییت

بلاخره همه چیز درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرین من به مادره عوضیشه

چرافکرمیکنی مادرش ازقصد این کارمیکنه؟

اگرزندگیش خوب بودکه جدانمیشد، 

زندگی برای خودت سخت نکن، همه کارهای که آخرهفته میخوای انجام بدی، درطول هفته انجام بده

بچه بپذیر، باهاش راحت باش، زندگی عادی خودتون داشته باشید، برید بیرون ، گردش، خرید و..

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اون بچه انتخاب نکرده تو چنین شرایطی بدنیا بیاد ولی شما انتخاب خودت بوده با مرد مطلقه بچه دار ازدواج کنی ،

پس اینجا به کسی غیر از خودت نباید لعن بفرستی ،

متاسفانه انتخاب خودتون بوده و بهتره مسئولیت انتخابتون رو بپذیرید

لطفا اون بچه رو هم اذیت نکنید ، اون گناهی نکرده تو این شرایط بدنیا اومده

💍🩷

ببخشید ولی اولویت با اون بچس 

نه شمایی که با علم به پدر بودن ایشون ازدواج کردی

پس تنفرتون ناحقیه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

به جای نفرین کردن بچه به شوهرت بگو نیاز داری به سفر

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

حالا ی تعطیلات میادا چقدر سطحی نگری من که بچه شوهرمو بزرگ کردم با هزار جور بدبختی همیشه ام پیشم بوده کنارمونم میخوابید تا پارسال الانم ده سالشه

حرفی نزدم ظلم دیدم که ظلم نکردم ولی ب خاطر ی مسائلی نه همسرمو نه خانوادشو حلال نمیکنم