2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مریضی پسرم خدا داده تا من زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4767 بازدید | 151 پست
فک کنم شرایط من از شما خیلییی بد باشه من ده سال تو یه شهر بودم زندگی خوب همسرخوب اصلا تاهمین س چهار ...

خب با شوهرت خونت میبردی ی شهری که کاردرمانی داره ،واینکه چرا مادرت تحمل میکنی واقعا،  پیاز دونصف کن بزار تو جوراب بپوش پای دخترت پیاز بزاری کف پای بچه که تب داره تبش میاد پایین ،اگه ی نگاهی به تایپک هام کنی میبینی منم خیلی تو زندگیم مشکل دارم اما هیچ کدوم از اونا نتونست کمر منو بشکنه جز مریضی پسرم 

خب با شوهرت خونت میبردی ی شهری که کاردرمانی داره ،واینکه چرا مادرت تحمل میکنی واقعا، پیاز دونصف کن ...

کارش یه جوریه نمیشه جابجا شد اگه جابجادبشه دیگه هزنیه ای ندارم واسه درمانش 

مادرم دیگه حوصله بچه نداره عاشق پسراشه الان میدونه بچم تب داره یه سر ب من نزد اگه بچه برادرم باشه تا خود صبح  ب والله میره خونشون میمونه بالا سرش میگه پسرم جیزیش نشه😭البته بکم واسه من ناراحته خیلی زیاد ولی یوقتا ازش دلگیر میشم با بی محلیاش 

منم دخترم دردش مثه نمک روی زخممه اصلا نمیتونم بپذیرمش الان سه ماهه ارایشگاه نرفتم ابروهام اصلاح کنم ازخودم حالم بهم میخوزه ۲۰ کیلم کم کزدم

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارش یه جوریه نمیشه جابجا شد اگه جابجادبشه دیگه هزنیه ای ندارم واسه درمانش مادرم دیگه حوصله بچه ندار ...

بی خیال مامانت قوی باش من مامانم تقریبا مثل مامان توهست الان دوسال نیمه میدونه پسر من مریضه ی سرم بهم نزده ولی برام مهم نیست من بچهام دست تنها تو سن کم تو شهر غریب خودم بزرگ کردم ولی مامانم اگه نوه پسریش اینجوری بود حتما میرفت سر میزد ولی من برام مهم نیست فکر میکنم خانواده ندارم

بی خیال مامانت قوی باش من مامانم تقریبا مثل مامان توهست الان دوسال نیمه میدونه پسر من مریضه ی سرم به ...

منم توغربت بزرگ کزدم سن منم کمه الان۲۷ سالمه دخترم نزدیک۶ سالشه دیکه زورم ازاین میاد این همه بدبختی بکش یه بجه باخون دل بززگ کن بعد بفهمی مشکل داره یه سوال ازت بپزسم ناراحت نمیشی‌؟

این بیماری ها ک تهشون میدونیم همون ویلچرشدنه 😭حاضری بچت زنده یاشه ولی روی ویلچز باشه؟؟ من میگم اگه ...

اره دوست دارم پیشم باشه باهر شرایطی من خیلی دوسش دارم خیلی ،پسرم تمام وجودمه کاش بیماری پسرم کشنده نبود کاش به قلب وریه نمیزد

اره دوست دارم پیشم باشه باهر شرایطی من خیلی دوسش دارم خیلی ،پسرم تمام وجودمه کاش بیماری پسرم کشنده ن ...

الهی بمیرم برای دلت 😭😭پس تو خیلی از من قویتری و لیاقت مادری رو داری 😔من خیلی ادم پستی هستم ارروی مزگ بچمو دارم میگم واسه اینکه نمونه درد بکشه حسرت بکشه بیماریش کشنده نیست ولی شاید حرفها و رفتار های من از پا درش بیارن😭😭😭

الهی بمیرم برای دلت 😭😭پس تو خیلی از من قویتری و لیاقت مادری رو داری 😔من خیلی ادم پستی هستم ارروی ...

نه عزیزم توهم مادر خوبی هستی ،توهم بخاطر فشار که روته اینجوری میکنی ولی با بچت مهربون باش اونکه دلش نمیخواسته مریض باشه ،فقط ی بچه ۶ ساله است

نه عزیزم توهم مادر خوبی هستی ،توهم بخاطر فشار که روته اینجوری میکنی ولی با بچت مهربون باش اونکه دلش ...

اره بی تقصیره ان شالله خدا کمک کنه اینده اشون خوب باشه پسرشماهم نگزان عمرس نباش اون دست خداس 

سعی خودم میکنم عزیزم شوهرم اصلا تو کاراش بهم کمک نمیده میگه من پول درمیارم توهم کارای بچه باتوهه

عزیزدلم خوندم حرف هات رو

بسیار متوجهم که چقدر سخته مواجه با این موضوع من خودم هر روزی که مراجع هام دیستروفی دارن از لحاظ روحی خیلییی بهم میریزم چه برسه به شما که مادرش هستی

قربونت برم تورو خدا یه کاری کن که زندگی پسرت با کیفیت باشه و شاد و مستقل باشه تا جایی که امکان داره 

بیماری دیستروفی دوشن داره خیلی وحشتناکه خیلی

میدونم دوشن چیه عزیز ، به شوهرت بگو الان تو زجر نمیکشی بچه ت مریضه ؟ اینجور ادمها نادون و جاهلن 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
اره خداروشکر سالمن واسه همین نگران شدم از استاتر سوال کردمتا حدودی مستقله

مطمیمی دوشنه ؟شاید دیستروفی هست ولی دوشن نیس ؟الان چند ساله ست؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊