با اینکه شوهرم خیلی گناه کاره اما همیشه سالم ،به من که از مریضی پسرم مریض شدم میگه خدا این مریضی فرستاده تا تو زجر بکشی درصورتی که من همیشه خدا دوست داشتم دارم ،وهرگز کاری نکردم که خدا ناراحت کنم واقعا این حرفش درسته
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره خیلی تواینوشرایط باید همسرت همراهت باشه همدلت باشه الان درد منو اسی مسترکه😰😰
سلام عزیزم.قربون دل مهربونتون برم .شما ها باید قدر خودتون رو بدونید که پیش خدا چقدر عزیزید که داره بایک امتحان خیلی خیلی سخت آزمون میگیره و با این اندیشه که کاری میکنید برای رضای خودش برای رضای خدایی که میتونست به شما بچه سالم بده ولی خواست اجر و قربتون رو پیش خودش بالا ببره...پس انشالله که تن خودتون و روحتون سالم باشه که از این آزمونتون سربلند باشید.توکلتون بخدا باشه عزیزای دلم
خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇
خب احتمالا از ناله و افسردگی هستش کردی. مرد ذاتشه.مثل بچه هست. ازت سرد شده که این رو میگهببین شرایطت ...
بخدا اصلا جرات ندارم پیش اون گریه کنم ،تو دعوا اینجوری بهم گفت ولی دعوای نبود که مثلا خیلی عصبانی باشه یعنی حالشم بد نبود که اینجوری گفت من تو خلوت خودم فقط،گریه میکنم
قربون دلت برم عزیزم چجوری تظاهر ب قوی بودن میکنی؟؟؟من اصلا هیچی شادم نمیکنه از بس ناشکری کردم اینچن ...
من همیشه با این حال روزم خداروشکر میکنم ،واقعا از ناشکری میترسم هرموقع حالم بد میشه میرم پیاده روی ،میکاپ میکنم خودمو چای میخورم فیلم مبینم ولی بازم ناراحت پسرم فقط،از خدا سلامتیش میخوام نگاه صورت بچهام میکنم سعی میکنم قوی باشم ،توهم سعی کن مادر قوی باشی قربونت بشم ،خدا هم برای ما اینجوری خواسته کاری ازما ساخته نیست بچت هم اگه تبش پایین نمیاد حتما ببر بستریش کن تا زود خوب بشه احتمالا عفونت کرده بدنش
من همیشه با این حال روزم خداروشکر میکنم ،واقعا از ناشکری میترسم هرموقع حالم بد میشه میرم پیاده روی ، ...
فک کنم شرایط من از شما خیلییی بد باشه من ده سال تو یه شهر بودم زندگی خوب همسرخوب اصلا تاهمین س چهار ماه پیش ک بقهمم مشکل دخترم زندگیم عالی پراز حس خوب شادی ولی خیلی ناشکربودم یعدفعه ورق برگشت امدم خونه پدرم دخترمو میبرم کاردزمانی شهرکه خونم هست همسرم هست کارورمانی نداشت و دور بود الان از همسرم دورم 😭اون اونوسر دنیا من اینطرفم مادرم روحیه اش ضعیفه مدام ب بچه هام گیر میده حوصله نداره همش ناسزا میگه فحش میده ب خانواده شوهرم میگه بخت توزوسوزندن جالبه کسی ک عاشق این وسلط بود خودش بود الان خودشو ب اون راه زده میگه من چمه بچت نریضه بدرگ مریضه میخوایی بچه هامو قربونی دخترت کنی همش گریه میکنی درکی از شرایطم نداره مجبورم موندم اینجا بگذرونم البته پدرم یکم گیر میده ولی خیلی با درکتره واسم خونه جدا گرفته ولی باز میگه بیاید پیش خودم ـببین من خیلی شرایطم بده بجه هام شیطونن دوری از همسر درد دخترم بدبختی هام الانم این یکی تب داره وسیله نیست ببزمش دکتر باید تحمل کنم بشه صبح ببرم خیلی حال روز بدی دارم فک نکنم شما مثل ما باشید 😭😭😭