2777
2789

مامانم یه بیمار روانیه هیچوقت طی این ۳۰سال که بچه اش بودم یک رفتار پخته و زنانه ازش ندیدم 

همیشه مثل ادمهای نادان تصمیم میگیره و بارها از دستش به فلاکت افتادم مثل یبار که میخواست بزور منو به عقد فامیلش دربیاره و کلی جنبل جادو میکرد باعث شد من سالها افسردگی بگیرم و ازدواج نکنم و توی خواب اجنه بهم حمله میکردن از بس جادو روم انجام داد 

بارها با همسایه ها گلاویز میشد ابرو نداشت توی خیابونا جیغ داد میزد نمایش میداد خواستم ازدواج کنم گفتن مادرش روانیه صداش میاد خواستگارام منصرف شدن

چندبار از لحاظ مالی ضربه های سنگین و زیادی بهم زده

دائما تحقیرم میکنه من دارم دانشگاه ملی دکتری می خونم و مدیر بخشی از شرکت هستم کاری باهام کرده احساس پوچی بی ارزشی می کنم اصلا اعتماد بنفس ندارم و همکارام میگن خیلی خودت بی ارزش میدونی 

حالا خودش طلاق گرفته میگه من از خدامه همتون طلاق بگیرید و داداشم چون دوست دخترش گرفته هرروز بهش میگه طلاق میگیری

من هنوز مجردم از بس انرژی منفیه بهم میگه تو فاحشه ای خرابی عصبی روانی هرکی بگیرت طلاقت میده اینده ت طلاقه 

خیلی سمی غیر قابل تحمله تابحال ندیدم تعریف یا حمایتی ازم کنه

جرات ندارم با دوست پسرم بیرون برم میگه رفتی دادی بهش و اومدی چرا فکر میکنه یه دختر ۳۰ساله باید تنها باشه در حالیکه جلوی ازدواجمم گرفتن بخاطر اینا مجرد موندم

دوست پسر هم نداشته باشم مگر مجسمه ام؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدتی من برای خونه غذا میخریدم لباس شون رو تهیه میکردم نمیزاشتم احساس کمبود کنن بهم گفت میری فاحشه گری می کنی اینارو میاری منم دیگه براش نخریدم نمک به حروم

من خودم زود شوهرم دادن و نمیزاشتن برم دانشگاه و سرکار 18 سالگی شوهرم دادن الان بعد ده سال پر عقده م ...

اینا هم نزاشتن ولی من بزور با هزینه خودم درس خوندم ۲۲ساله بودم خودم کار میکردم خرج لباس دانشگاه همه چی درمیاوردم