2777
2789
عنوان

شوهرم ازنظرجنسی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10928 بازدید | 246 پست
واااای این جمله بهترین لذت بشریت رو واقعی گفتید ؟ ازدواج کردین ؟؟؟واقعا پس چرا ماها که ازدواج کردیم ...

بله عزیزم عقد کرده ام

ازهمون مجردی هم با همسرم که اون موقع دوستم بود رابطه داشتم

البته این نظر من بستگی به میزان محبت زوجین و رابطه عاطفیشون، همچنین طبع جنسی خانوم و کیفیت خود عمل جنسی اقا هم بستگی داره گلم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم عقد کرده امازهمون مجردی هم با همسرم که اون موقع دوستم بود رابطه داشتمالبته این نظر من بستگ ...

پریسا جون رابطه عاشقانه و عاطفی مون اوکیه و مشکلی نداریم اوشون هم نسبت به من خیلی صبور تر و مهربون تره و وقت هم میزاره امااا من برام عجیبه وقتی از لذت حرف میزنن ! چون واقعاً کار چیپ و مزخرفی بنظرم میاد هم رابطه و هم لذتی که میگن !!! اصلا چیز خوشایندی ندیدم والا !! آزمایش هم دادم همین ماه پیش ،هورمونهام خوب بودن ، نمیدونم مشکل چیه ؟!

اگه از اول مشکل نداشته پس بیمار شده باید بره اورولوژی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

درکت میکنم اسی با جون دل منم شوهرم اولا خیلی خوب بود ولی الان چند سال سرد شده یه وقتایی تا ۳ ماهم رابطه ای نیست

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
پریسا جون رابطه عاشقانه و عاطفی مون اوکیه و مشکلی نداریم اوشون هم نسبت به من خیلی صبور تر و مهربون ت ...

اولا از اینکه خداروشکر رابطه عاشقانتون عالیه و همیشه برای هم بمونید عزیزم❤

دوما اینکه گفتم نوع نیاز و دیدگاه ادما به مسائل جنسی واقعا متفاوته شاید شما از بچگی یه خاطره بدی تو ناخودآگاهت شکل گرفته که حتی شاید حتی خودتم یادت نیاد و یا اینکه زمان معاشقتون به اندازه کافی نیست یا تنوع پوزیشن ندارید و یا چیزهای دیگه

درکل اگه این مسئله به زندگیتون اسیبی نزده که خب زیاد نمیخواد تو بحرش بری قرار نیست همه مثل هم باشیم

ولی اگه خودت دوست داری تغییری بدی این حس لذت یا عدم لذت رو میتونی با یه مشاور س ک س تراپ صحبت کنی قطعا یه سری راهکار میدن 

اولا از اینکه خداروشکر رابطه عاشقانتون عالیه و همیشه برای هم بمونید عزیزم❤دوما اینکه گفتم نوع نیاز و ...

سپاس. ولی خب دل منم میخواد یه آدم معمولی باشم دیگه از فیلم بازی کردن خسته شدم و حوصله ام نمیشه برا رابطه چون بی معنی هس برام و سرد شدم و بحثمون میشه متاسفانه دیگه حالا 

من همیشه میخوام شوهرم میگه خسته ام خوابم میادیاغذازبادخوردم سنگینم😭

چقد هاتی😐

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اینا احتمالا دارن به اسی دلداری میدنبخدا تعجب کردم از کامنتامگه میشه یه زن به هفته ای یکبار بگه خوبه ...

شماها چی میخورید آنقدر گرمید 🫤🫤

هفته ای یکبار خوبه کجاش جای تعجب داره شماها که روزی دوبارمیخواید بیشتر عجیبید والا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
درخواست دوستی بده کمکت کنم

@niniyar_3    

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

واقعا من نمیتونم اخه ماتازه ازدواج کردیم

اسی خدا رو شکر کنید

شوهر منم مشکل داره 

ماهی یه بار هم نمیتونه 

دکترم رفته فایده نداشته 

الان چهار ساله

بعضی وقتا میگم اگه من جای اون مشکل داشتم اون چیکار میکرد

درخواست دوستی بده کمکت کنم

توعه سگ دیشب تاپیک ل ز زده بودی بدبخت گمشو از سایت چندش

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡