بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون زنه یکی از خیانت هاش با پسرخاله شوهره بود آبروشون تو کل فامیل رف مجبور شدن دیگ تن ب کثافت کاری همدیگ ندن طلاق گرفتن.بقول خودش فقط واس اینک بگ شوهر دارم و سایش بالا سر بچه هاش باشه طلاق نمیگرفتن
سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
نمیدونم.ولی همون اول ب شوهرم گفتم نباید غریبه میومد تو جمعمون...جاریا بودیم با پسرعموی همسرم و خانومش و این اقا...با عروس عمو تیک و تاک زد..لورفتن گندش درومد با زنش همدست بودن
ی خانوم ۴۵ ساله هم با چندین نفر رابطه داشت همسرش فهمید..شروع کرد ب پیداکردن زن صیغه ای واسه همسرش..وقتی دید شوهرش خوب خرجشون میکنه پشیمون شد چون زنه حامله شده بود برد سقطش کرد و جداشون کرد و سرش ب سنگ خورد و نشست سر زندگیش
منم یکیو میشناسم از نزدیکام ک شوهر عوضی داره اما خیانت کار نیس همه اخلاق بدی داره غیر خیانت اما احمق ابله ب زنش گفته بود با هرکی میخوای باش فقط نذار من بفهمم....بشدت سر زنش بی غیرته ...ولی زنش خیلی نجیبه