2777
2789

تو یه ساختمونم شش ماهمه تو این شش ماه مادرشوهر و‌خونواده شوهر یه بار نگفتن مردی زنده ای شوعرمم نه اعتراضی نه چیزی با دختراش غذاهایی میزارن بوی پیاز تا بالا میاد یه بار تعارفم‌ نمیکنن من هر چی میذاشتم شوهرم سریع میبردش پایین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعی 

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

فقط دعا کن موقع دنیا اومدن بچه هم کاری بهت نداشته باشنوای که بعدا دخالتا و نظر دادناشون چقدر اعصاب م ...

باور میکنی بعد بدنیا اومدنش هم دستوراتشونو میدن شوهرمم به حرف اونا

تو هم پررو باش وقتی شوهرت اومد بگو بوی فلان غذا اومد هوس کردم بره به مادرش بگه برات درست کنه یا بگو ببرت رستوران. خرجش زیاد شه شاید به خانواده اش بگه هوای زن باردارش رو داشته باشن. 

چه جالب ... منم باردارم دقیقا شرایطم همینه .... تازه جاریمو که تازه عروسه دعوت میکنه یه بوی غذایی میپیچه اما منو نمیگه ..‌‌یا مثلا واسه اونا آجیل و میوه گذاشته وقتی صدای پای منو میشنوه سریع میدوه آجیل و میوه هارو برمیداره میبره اشپزخونه اصلا نمیفهمم فازش چیه ...بااینکه چیزی جزاحترام از من ندیدن ..‌‌تو این چند ماه هم فقط دخالت کرده دریغ از یه کمک کوچولو  

حتما نوه ی اول نیست

این ادمای سمی اصلا ارزش فکر کردن ندارن واقعا حیف اعصاب بخواین به این ادنای سمی فکر کنید 

ادمی بیشعور و سمی دقیقا میخوان ناراحتتون کنن نباید اصلا بهش فکر کنید 

کم محلی راحت