2777
2789
عنوان

چرا تاپیک منو جواب نمیدین😡😢قرص جی فست خریدم پلییییییزز

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو خانواده کسی بوده مشکل استرس و افسردگی و وسواس و بیماری اعصاب داشته باشه؟

ن والا.  افسردگی ام ندارما.  فقط استرس 

بچه ها واس ادم اعصاب نمیزارن ک.  من خودم اعصابم زود خورد میشه

ن والا. افسردگی ام ندارما. فقط استرس بچه ها واس ادم اعصاب نمیزارن ک. من خودم اعصابم زود خورد میشه

شما سودا صفرا هستید 

پاییز و زمستون سودا غلبه میکنه که باعث استرس و افسردگی و خواب آشفته و کابوس و سر شدن دست و پا و یخ کردن دست و پا و کم خونی و ... میشه 

تابستون غلبه صفرا که باعث زردی پوست و حالت تهوع صبحگاهی و کاهش اشتها و احساس گرمی بیش از حد و احساس عطش و ...میشه 

شما سودا صفرا هستید پاییز و زمستون سودا غلبه میکنه که باعث استرس و افسردگی و خواب آشفته و کابوس و سر ...

😐نمیدونم والا حالت تهوع اینا ندارم. 

ولی میدونید. من چون خیلی کم غذا میخورم خیلی خیلی کم گاهی چشام سیاهی میره ی هاله سیاه میاد جلو چشمم.  سر دردم میگیرم گاهی.  فک کنم بخاطر این ضعیفیو لاغری. امکانش هست استرس از اون باشه.  و هم اینکه لاغرم احساس میکنم اعتماد ب نفس ندارمو اینا منو ضعیف کرده

همیشه با خودم میگم اگ زیاد بخورم دگ ضعیفو کمخونم نمیشم سردرد نمیگیرم. چشمام سیاهی نمیره. نمیدونم والا 

ار. اینجوری نبودم بعداز بچه ها اینجوری شدم. مثلا میرن بالای مبل استرس منو میکشه ک الان میفته. چون ک ...

اول اصلاح مزاج انجام بدید 

بعد اصلاح مزاج هرچی بخورید چاق میشید و دیگه بعدش وزن کم نمی‌کنید 

دلیل اینکه لاغرید خشک بودن مزاجتون هست یعنی غلبه صفرا و سودا 

اون برنامه و دو تا دارو و عرق داره

خب نمیشه بگید؟ هزینه داره ار خخخخ

کاش میشد کمک کنید. من چند ماه ب همسرم گفتم تا این دارو رو خریده. میگ نمیخوام اتفاقی برات بیفته. اگ میگفتید چی باید مصرف بشه ب همسرم میگفتم