2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184378 بازدید | 852 پست
بخدا خیلی رفته رو مخم میگم این اصن از طرف فامیلم هست بعد عکسشم دیدم خوشم نمیاد ازپسر بور واینا بعدال ...

احساسی تصمیم نگیر عزیزم

این پسرهرهیچ جوره به دردت نمیخوره و تو رو نمیخواد پسری که دختری و بی خواد بیقرارش میشه و خودش و میکشه برا دختر که نظرشو جلب کنه ولی این فقط داره وقتشو با تو میگذرونه و سر سوزن هم براش ارزش نداری و مهم نیستی

این کشش و میل و علاقه تو به اون پسر درک میکنم ولی بدون به دلیل ترشح هورمون فنیل اتیل آمین تو بدنته 

هورمون عشق تو بدنت ترشح شده اونم انفجاری نسبت به اون پسر و حالا جات داره هورمون تصمیم میگیره نه عقلت

پس اگاه باش که اسیر هورمونت شدی چون ترشح شده تو بدنت

پس کات کن و یه فرصت چند ماهه بده به بدنت تا هورمون فروکش کنه اون وقت میفهمی که پسره به دردت نمیخورد

حالا میتونی منطقی و عقلانی فکر کنی و تصمیم بگیری و 

اون پسر خواستگار و رو هوا رد نکن هر چی باشه از این بهتره

از حرصم میخوام راه بدم خواستگاررو بعد دقیقا عکس بفرستم براش که بفهمه شوخی نمیکردم

من انقد لجبازم ازدواجم میکنم عکس میفرستم🙄

من بودم همین کارو میکردم

دوتا کاربری دارم😎turk💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن حرفی یا پیامی ی مدت ندی لهش بزار خواستگار بیاد حرف بزن ببین چجوریه دیدش ب زندگی چیه بسپر ب خدا بگو هر جور ک تو صلاح میدونی خودت درستش کن اگه با خواستگاری اوکی شدی جواب بله رو خواستی بدی قبلش عکس بزار تو پیشت یا استوری کن اونم ببینه ن فقط برای اون بفرستی تو حرفاتو قبل زدی الانم شرایط شد خواستگار اومد زدی این مدتم ب پاش موندی از دور ولی اون هیچ کاری نکرد برای جدی شدن رابطه نمیگم ک بیاد زود عقد کنه ولی شرایط جدی شدن نشون میداد حتی بیاد جلو حرف بزنه با خانوادت ی انگشتر نشون بده ک نشون بده من هستم یعنی پشتت خالی نیست  برای زندگی میخوامت ن سرگدمی دوستی 

ب نظر من این کارو ک گفتم تو سکوت بکن اگه فکرش با تو زندگی کردن یکی شدن باشه ی قدم جدی بر میداره اگه ن ک خداروشکر کن ک ذاتش خدا نشونت داد رهاش کن 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

حالم بشدت بد شد:)))) 💔

ببین اشتباه کردی که مجازی وارد رابطع شدی اگه سنت برای ازدواج هست نباید مجازی وارد رابطه می شدی اینم اگه براش مهم بود خودشو میرسوند پیشت پس بهتره تا وابستش نشدی تموم کنی اینجوری خودت اسیب می بینی