2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127450 بازدید | 1349 پست
یا بختتو بستن یا اسمت در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " قرار داره : اسمت ( اسمِ مستعارِ شخ ...

بختم ک بسته س زن داداشم مرتب برام دعا میگیرن خودش و برادر بزرگترم کمر بستن ب نابودیم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

عزیزم اسمم تو طبقه اشرافی متضرر خوش قدم یعنی خودم ب خوش قدم بودن خودم ایمان کامل دارم فقط کافیه با ی ...

منم خوش قدمم 

با اسمم ( رباب ) و اسم مستعار مادرم : دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر ، خوش قدم ( پاقدمِ نام با اسم پدر هست : حادثه ساز متضرر خوش قدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خوش قدمم با اسمم ( رباب ) و اسم مستعار مادرم : دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر ، خوش قدم ( پاقدم ...

اسمتو عوض کن عزیزدلم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بختم ک بسته س زن داداشم مرتب برام دعا میگیرن خودش و برادر بزرگترم کمر بستن ب نابودیم

پس احتمالاً اشرافی متضرر نیستی ( احتمالا اسامی رو درست وارد نکردی و در دسته ی حادثه ساز هستی : فرقی نمیکنه چه طبقه ای : سحر و جادو ۹۸ درصد روی افراد حادثه ساز اثر داره چون این دسته ارتعاش پایین و فرکانس ضعیفی دارن  ) 

منم بختم بستس و ۳۷ سالمه اولین بار ۲۷ سالگیم رفتم پیش یه سید دعانویس قرآنی حرفه ای ( گفت که بستس نشونه هایی گفت ، زن عمو بزرگم و دختر بزرگش این نشونه ها رو داشت دعاهایی نوشت و ۳ تا خواستگار ثروتمند اومدن ؛ ( از اون سال زنداداشم بست که تا الآن ارامه داشته و داره و دائما واسم جادوی سیاه میگیره

اردیبهشت سال ۱۴۰۰ ( اونموقع ۳۴ سالم بود ) هم رفتم پیش یه دعانویس قرآنی حرفه ای : تاس انداخت گفت دشمن داری بستگی داری یه زن بسته ( یه زن بسته : یعنی جادوگر یک زنه ) گفتم اونی که جادو گرفته چی زنه یا مرده گفت یه زنه 

شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم قطعی قطعی برام رو شد ( از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راه کارها و سوره های باطلی یاد گرفتم و آذر همون سال کاربری @سایوجان    رو ایجاد کردم بعد کاربر گبی ، بعد آلتادین ؛ @دلاراممحسین    ؛ @تکمیلاطلاعاتکاربری    ، @برامبیاسبوحشی     ؛ رو ایجاد کردم 

برادر بزرگترت هم جادو میگیره برات یعنی با هم همدستن 😵

من فکر میکردم زنداداشم تنهاس ( الآن میدونم ۱۰ ساله با مادر و خواهرش همدستن ) 

اسمتو عوض کن عزیزدلم

همین تصمیمم دارم ( استخاره هم گرفت خیلی خوب اومده )

( من بلدم با چه روشی اسامی اشرافی پیدا کنم ؛ فقط منتظرم ازش انتقام بگیرم بعد 

من پیارسال با دستور انتقام : زیارت عاشورا ؛ دعای علقمه ؛ دعای معراج از زن عمو و دختر عموم انتقام گرفتم ( ۷ روزه س ؛ من ناقص انجام دادم میخوام دوباره انجام بدم ) 

از زنداداشم با دعای علوی مصری انتقام میگیرم 

از مادر و خواهرش با زیارت عاشورا و علقمه و معراج 

برای هم کدوم ایتخاره گرفتم برای زندا اشم دعای علوی مصری خوب اومد 

برای مادر و خولهرش زیارت عاسورا علقمه معراج خوب اومد 

برای زن عمدم و دخترش زیارت عاسورا علقمه معراج خوب اومد

واقعا به هیچکس 

فقط به حال کسایی که خیلی راحت به همه چیز میرسن حسرت میخورم اونم گاهی نه همیشه 

حسادت خداروشکر ندارم البته امیدوارم تا ابد همینطور باشه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

به اونایی که پدر مادر خیلی پولدار دارن

تو سن کم راحت ماشین میخرن و سفرای خوب و عشق و حال

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️