2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت که فروش نرفت اقلا بگو چه خبطی کرده خواستی بفروشیمال منآشغال میریزه تو ماشیندر کابینت، یخچال، ل ...

شنبه عروسیمونه خب!؟

امشب دنبال لباس عروس میگشتیم،هی دست می‌زاره رو لباسهای اجق وجق و زشت میگه خوشگلن بپوش😐

من نظر میدم میگه نه نمیشع،کلی حرصم داد،،،،،،،و....خیلی چیزای دیگه😂

شنبه عروسیمونه خب!؟امشب دنبال لباس عروس میگشتیم،هی دست می‌زاره رو لباسهای اجق وجق و زشت میگه خوشگلن ...

وای به سلامتی🥺🥺🥺🥺

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

کتک های پی در پی مشت گاز . میگه شدت دوست داشتنم زیاده باید بزنم تا خالی بشم. کلی فشار و له شدن

درکت میکنم،به من میگه چون توپولی،لپ داری،ریزی،ادم دلش می خواد کارت بگیره بهت کنه،اخه مگه اسباب بازیم!؟😂

سوال سختیه!! قرار گرفتن تو این شرایط خیلی ناراحت کنندست ، شاید منم مثل تموم آدما که جواب دادن همین کارو بکنم ، ولی اگه بگم الان که در حالت عادی و قبل ارتکاب جرم هستم میگم می‌گذرم ، اما شرایط وقت اتفاق فرق  میکنه، زنها هم اگه زورشون برسه میکشن ،ولی چون از نظر جسمی ضعیف ترن محیط رو ترک میکنن قانون طبیعته کار بد بده ،زن مورد هم نداره، ولی واقعاً من از اون جا که شناخت دارم و می‌دونم توی چه خونه ای رشد کرده بی هیچ وجه قادر به اینکار نیست چون خودش نمیخاد

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
درکت میکنم،به من میگه چون توپولی،لپ داری،ریزی،ادم دلش می خواد کارت بگیره بهت کنه،اخه مگه اسباب بازیم ...

وای یه قسمتی میگه لپ بازی، از بس لپ می‌کشه دهنم کش میاد. نه میتونی جیغ بزنی ، یعنی قشنگ با اون سیاست کثیف منو می‌کنه ولی نمیتونم اعتراضی کنم.

نوچ نوچ درستش کن دیگه😂😂😂

میخوام ولی خیلی سخته،چون مشغلم زیاده ،ولی کار که سپرده باشه انجام میدم ،البته دقیقه نود

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن