چون میگن دماغ گوشتی بعداز یه مدت برمیگرده و یا مثل دماغ استخونی اوز زیبایی رو ک باید به دست نمیاره
تجربه ای دارید ؟
بنظرتون نتیجه کار به شانس بستگی داره یا مدل بینی یا جراح؟
میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فقط به شانس بستگی داره.من خودم بینی م خوب شده ولی یکیو دیدم یه جاارزونتر رفته بود حتی ماساژ اینا هم نمیداد یا چسب هم زیاد نزد یه بینی آس براش دکتر درآورده بود
خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍 🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
منم میخوام تا قبل از عید جراحی کنم و بینیم گوشتیه ولی کلا خیلی بزرگ نیسنمیدونم چی میشه حس میکنم شانس ...
منم
استرس دارم
میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
من بینیم شدیدا گوشتی بودنزدیک به دو ساله که عمل کردم (بینی کاملا طبیعی) خیلی راضیم، خیلی هم چهرهم ت ...
چقدر خوب
ممنون از راهنماییت