2777
2789

سلام

آیا از عمل بینیتون پشیمون نیستین؟

چون میگن دماغ گوشتی بعداز یه مدت برمیگرده و یا مثل دماغ استخونی اوز زیبایی رو ک باید به دست نمیاره

تجربه ای دارید ؟

بنظرتون نتیجه کار به شانس بستگی داره یا مدل بینی یا جراح؟

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عمل نکردم ولی طبق تجربه اطرافیان ..برنمیگرده ولی ب زیبایی بینی استخونی هم نمیشه ارع 

بازم بستگی  ب دکترت داره اگ واااقعا دکتره حرفه ای باشه میتونه..ولی هر دکتری نه 

ولی کلا بینی استخونی از گوشتی خیلی بهتر در میاد 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

فقط به شانس بستگی داره.من خودم بینی م خوب شده ولی یکیو دیدم یه جاارزونتر رفته بود حتی ماساژ اینا هم نمیداد یا چسب هم زیاد نزد یه بینی آس براش دکتر درآورده بود 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

من بینیم شدیدا گوشتی بود

نزدیک به دو ساله که عمل کردم (بینی کاملا طبیعی) خیلی راضیم، خیلی هم چهره‌م تغییر کرد.

نتیجه کار هم به هر سه عاملی که گفتین بستگی داره و خب تبحر جراح خیلی مهمه.

بیتگی به دکترت هم داره من بینیم گوشتی ایتخوانی بود زیاد تغیر نکرد کوچک نشد فقط قوزش رفت همین

یکی از اقوام بینیش گوشت بود عمل کرد برگشت به روز اول 

یکی دیگه دوستام بینیش استخوانی بود عالی شد 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
منم میخوام تا قبل از عید جراحی کنم و بینیم گوشتیه ولی کلا خیلی بزرگ نیسنمیدونم چی میشه حس میکنم شانس ...

منم 

استرس دارم

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
من بینیم شدیدا گوشتی بودنزدیک به دو ساله که عمل کردم (بینی کاملا طبیعی) خیلی راضیم، خیلی هم چهره‌م ت ...

چقدر خوب 

ممنون از راهنماییت