2777
2789
عنوان

جراحی توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 40 پست
عزیزم انشالله که همیشه سلامت باشید، آره واقعا عملش خیلی ساده اس و واقعا درد خاصی نداره، جای برش هم م ...

دقیقا  قربونت عزیزم خوب باشی همیشه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامت باشید عزیزم با شما انشالله،برای من تغییر سایز سینه و تغییر شکل سینه وجود نداشت، اما درد زیاد ق ...

من قسمت پایین سینمه بعدتاحالاپیش نیومده برم سونگرافی یااکوقلبی چیزی ک بدنمودیده باشن میدونم عادیه براشون اماخجالت میکشم ولی دیگ واقعادارم اذیت میشم میرم حتمامرسی ازت ایشالاهمیشه سلامت باشییی♡♡♡♡

منم مجرد بودم جراحی کردم جواب آزمایشگاه هم چیز خاصی نبود فقط گفتن اگه خارج نمیکردی امکان داست درآینده برات خطرناک باشه 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
من قسمت پایین سینمه بعدتاحالاپیش نیومده برم سونگرافی یااکوقلبی چیزی ک بدنمودیده باشن میدونم عادیه بر ...

میتونی پیش یه دکتر سونوگرافی خانوم بری عزیزم اگر راحت نیستی، اگر تهران خواستی بری، من خودم مرکز سونوگرافی بلوار رفتم، توی بلوار کشاورز کنار بیمارستان ساسان هست، دکتر علیزاده، خیلیم مهربون هستن و تشخیصشونم خیلی عالیه، انشالله که خوش خبر باشی

منم ۱۶ سالمه یه چیزی بالای سینم حس کردم رفتم سونو گفتن فیبروادنومه بعد چندماه هم دوباره رفتم سونو گفتن این فیبروادنوم نیس و هیچ توده ای تشخیص ندادن. گفتن این استخونه. الان نمیدونم حرف کیو باور کنم💔

منم ۱۶ سالمه یه چیزی بالای سینم حس کردم رفتم سونو گفتن فیبروادنومه بعد چندماه هم دوباره رفتم سونو گف ...

عزیزم استخون توی سینه؟ اگر بتونی بازم جای دیگه سونوگرافی بری و پیش یکی دو تا دکترم بری خوبه، مطمئن میشی حداقل