2777
2789
هرسه ماه باید پول بدی صندوق؟حتی اگه پرونده نگیری!!!پروانه مگه سالی یکبار تمدید نمیخواد؟

آره هر سه ماه چرا پروانه سالی یه بار آبان تا آبان

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تهرانی؟هزینه اجاره ت چقدرشد؟

نه هنوز دفتر ندارم که بعد پایه یک شدن میشه دفتر زد دفتر وکیل سرپرست میرم الان

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

همسرم ارشد جرم و جزا داره

کامند بانکه قسمت حقوقی

پروانه هم داره گذاشته واسه بازنشستگی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
تو همه شهرا هست؟چی سرچ کنیم؟

اینجوری نیس که سرچ کنی مثلا یه سری وکلا رو میشناسی و میدونی مثلا یه روز خاص تو دفترشون کلاس برگزار میکنن بین خود همکارا میپبچه و همه میدونن مثلا کدوم وکلا تو دفترشون کلاس برگزار میکنن

نه هنوز دفتر ندارم که بعد پایه یک شدن میشه دفتر زد دفتر وکیل سرپرست میرم الان

مممنونم ک ب سوالاتم جواب دادی 

منم همسنای توام 

خیلی غصه میخورم ک دیر شروع کردم

۲۸رفتم دانشگاه الان ۳۰ام ودوسال دگ آزمون وکالت دادم تاکاراموزیم تموم شه همون ۳۴ اینام 

حیف ........