2777
2789
عنوان

امامزاده ای ک تاالان دست رد ب سینه کسی نزده تجربه شخصی و عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 115 پست
التماس دعا

انشالله حاجت روا بشینن

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

گفتید بیایم اینجا الان باید چه کنیم؟

یادمه شمارو توی یه تاپیکی دیدم ولی نمیدونم چی بود اسم کاربریتونو دیدم یادتون افتادم ،شما دلتون خیلی پاکه توی اون تاپیک بهم ثابت شد خواهش میکنم دعا کنید برام با عشقم آشتی کنم و بهم برسیم ❤️منو ببخشه

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسیو معرفی کردم ک با دستای کوچیکش میتونه واسطه حاجتتون از خدا بشه🤲

اهان اخه گفتید فقط ده نفر بیان فکر کردم کار خاصی هست.ممنون ان شاالله

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یادمه شمارو توی یه تاپیکی دیدم ولی نمیدونم چی بود اسم کاربریتونو دیدم یادتون افتادم ،شما دلتون خیلی ...

ان شاالله حاجت رواباشید و عاقبت بخیر بشید.محتاج دعام. نه پاک که شهدااند من کجا اونا کجا

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

کاش هرکی رفت برام دعا کن ابولفضل برگرده

توروخدا خیلی محتاجم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
وایی خدا من چقد جالب پناه بر خدا التماسسس دعا ایشالله قسمت بشه منم برم زیلرتش ممنونم ک‌گفتی و ما با ...

انشالله عزیزم

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

کاش هرکی رفت برام دعا کن ابولفضل برگردهتوروخدا خیلی محتاجم

انشالله  هرچی ب خیر و صلاحتونه واستون اتفاق بیوفته

من ک نمیتونم برم چیکار کنم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من ک نمیتونم برم چیکار کنم

عزیزم باهاشون ارتباط قلبی بگیرید انشالله ک زیارتشون قسمتتون بشه😘

من الان از نت سرچ میزنم و با آقا آشنا میشم بعدش دعا میکنم که دوس پسرم که امشب بدجوری دلتنگشم یجوری که از شدت دلتنگی نفسم بالا نمیاد ..

دوس پسرم پیام بده بهم

اگ دعام مستجاب شد واقعا به حرفات ایمان میارم

اما اما مهم‌ترینش خاله مادرمه که میگه که یکی از فامیلای شوهرش لودرشونو دزد برده بود و اینا همه زندگی ...

ان شاءالله همه حاجت روا بشن

اسی تو رو خدا اگه رفتی برای حاجت های من خیلی دعا کن

برا شوهرم بچه هام

خواهرام و داداشام ک عاقبت ب خیر بشن و خوشبخت بشن