2777
2789

آقا جدی نمیشه اینقدر زود تهاجمی رفتار کرد

آدم احساساتش در میونه

مگه میشه اینقدر سریع عمل کرد

چه طوری اینقدر منطقی هستین خدایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ما با عقل تصمیم میگیریم و توی شرایط روحی طرف نیستیم 

و صد البته ک تصمیم ما عاقلانه تر هستش

ولی شما با قلبت تصمیم میگیری و نمیتونی به حرف مغزت گوش کنی!

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

باید درنظر بگیری ۸۰ درصد یا بیشتر نوجوون و بچه هستن

یا شایدم تجربه دیده هستیم و میدونیم از این مردا جز افسردگی و فشار خون و موی سپید و جوونی نابود شده و یه عمر حسرت ، چیزی برا آدم نمیمونه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

درسته آخرین تصمیم و انتخاب جدایی و طلاق هست 

اما برخی از داستان های کاربران اینقدر اعصاب خورد کن هست سرشار از توهین و تحقیر و کتک و کم لطفی که تنها پیشنهاد معقول همین مواردی هست که شما گفتید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باید درنظر بگیری ۸۰ درصد یا بیشتر نوجوون و بچه هستن

میگم کات چون بچه بازی بیشتر نیست چرا تو جوونی از اول خودشون درگیر آدمهای روانی کنن اتفاقا نوجوان بیشتر جبهه میگیرن در مقابل کات

طرف شوهرش ۲۰ سال زن و شوهر بودن بخاطر رفتار سمی میندازن دور حالا اینها دوست پسر سمی تحمل کنن که چی

البته راجع به طلاق چنین چیزی صدق نمیکنه من خودم میگم طلاق آخرین راه حل

یه چیز دیگه هم میگن آدم عصبی میشه تا یکی از شوهرش میناله، میگن تو که دیدی همچین آدمیه چرا ازش بچه دار شدی!!!!  یا مثلا میگن تو که تو خواستگاری دیدی خودت بله گفتی. 

تو عالم رویا سیر میکنن فک میکنن همه شوهرا از هنه نظر ایده الن

جای درستی نظر نمیپرسید 

مشاور خانواده که نیستن هرکس بر اساس طرز فکرش و تجربه اش راهنمایی میکنه لزوما درست نیست حرفاشون 

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم