2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها شریع میگن کات کن و بلاک‌کن و طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست

نی نی سایتی،ها همونایی هستن که معتقدن دوس پسر همون روز اول آشنایی باید بیاد خواستگاریت وگرنه دوستت نداره 

نتیجه این طرز فکر سمیشون هم ازدواج با آدم های بچه ننه ، لوس و خیانت کاره 

اینجا فقط به درد یه درد و دل ساده میخوره

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

ما از بیرون میبینیم داستان و واقع بینانه تر  میشه نظر داد ، وقتی توی داستانی خیلی چیزارو متوجه نمیشی .

واقعا هم تنها راه حل بعضی ازدواج ا و دوستیا جداییه

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خودمون تجربه کردیم و ضربه خوردیم و به این نتیجه رسیدیم جوونی و سلامتی آدم خیلی با ارزشه و نباید ...

آدم بی سروپا با آدمی که در کنار همه خوبیاش چندتا اخلاق بد هم داره خیلی فرق میکنه 

بعدم تضمینی نیست بعد جدایی زندگی گل و بلبل بشه. بعد از اون هم تنهایی و افسردگی میاد سراغت. گاهی هم إونای بدتر از آدم اولی

چون ما با عقل تصمیم میگیریم و توی شرایط روحی طرف نیستیم و صد البته ک تصمیم ما عاقلانه تر هستشولی شما ...

.

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اکثرا دختر بچه های جوزده که قصد مهاجرت دارن و قرار نیست ازدواج کنند یا فکر می کنند خودشون قراره با سوار بر اسب سفید ازدواج کنند نظر میدن‌..من خیلی چک کردم...مثلا می نویسه شوهرم کتکم زده ...اونی که نوشته فقط طلاق...یا نوشته خاک بر سرت کنند که حاضری تحقیر بشی و این حرفا...وقتی میری تو کاربریش می بینی سنش خیلی کمه...

بعد تازه نمیزارن دو تا آدم پخته نظر بدن ...سریع بشون می پرن که آره شماها آبروی زنها رو بردید و شروع می کنن توهین کردن...

کتک زدن رو مثال زدم چون یه اتفاق فاجعست...با این وجود هم نمیشه سریع نتیجه گیری کرد...باید برای زندگی تلاش کرد  تا ساخته بشه  یه وقت می بینی همین مرد بسته به شرایط با چند جلسه مشاوره راهشو پیدا کنه و به غلط کردن بیوفته و درست شه و بشه یه مرد کامل

..منتها این مسائل برای دختر بچه ها روشن نیست حق هم دارند شنونده  باید عاقل باشه

در مورد افراد متاهل که نظری ندارم و توصیه به طلاق هم جالب نیست چون شرایط پیچیدست.

ولی در مورد مجردا بقیه نظرات رو از منطق میگن ولی چون طرف عاشقه متوجه نیست بعدا میفهمه خودش کات میکنه یا به رابطه سمی ادامه میده.

خیلیا چون تجربه کردن و‌ اون دوران رو گذروندن نمیخوان فرد دیگه هم آسیب ببینه

و‌درنهایت برای تصمیم های مهم زندگی اینجا جاش نیست باید برن پیش مشاور.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

مثلا یکی تاپیک زده بود خواستگارم پارانوئیده؟

همه گفتن بله تابلوعه

نامزد کرد دوباره بچها بنظرتون نامزدم واقعا شکاکه ؟ همه گفتن اره

نامزد کرد

خب این دختر فردا پس فردا نباید از زندگی و شکاکی همسر و قسمت شکایت کنه خودش میدونسته.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱