چرا انقد دنبال اخرشی مگه رو دست خانوادت موندی یا نمیدونم نمیتونی برا خودت زندگی کنی دور از جون شاید اصلا همین فردا رفتیم تو خیابون یه بلایی سرمون اومد مردیم چرا انقد فشار ایندرو گذاشتی رو خودت یا از من خوشت میاد میای منو میبینی تهشم مطمئنن اگه برات خوب باشه خوب میشه نباشم شاید خدا منو از زندگیت پرت کنه بیرون الان میگی ضربه خوردی و دیگه طاقت یه ضربه دیگرو نداری ولی من میگم تجربه کردی و خدا برات قشنگ ترشو چیده خیلی قشنگ تر پس بیخیال اخرش دلت خاست من هستم هیچ وقتم پشتتو خالی نمیکنم بدون اینکه بدونم تهش چی میشه خاستی بیا منو ببین نخاستیم ک خاستی دنبال اخرش باشی هیچی دیگه بمون یکی بیاد ک بگه اخرش اینه ولی یچی دیگه بشه هیچ کس جز خدا اخرشو نمیدونه پس یه نصیحت دوستانه ببین چجوری حالت خوبه همون جوری زندگی کن نه تو گذشتخ نه تا اینده بلکه تو الانت زندگی کن
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا انقد دنبال اخرشی مگه رو دست خانوادت موندی یا نمیدونم نمیتونی برا خودت زندگی کنی دور از جون شاید ...
احتمالا دوروز دیگه سک سم بخواد
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
کاش حداقل یه دروغ بهتری میگفت امیدوارت میکرد بری باهاش تو رابطه😐اسی بخدا اگه با این بری تو رابطه � ...
باز خوبه رو راسته
فقط جمله ی تکراریه
پشتتو خالی نمیکنم🤣