2777
2789
عنوان

اگه برین خونه مادرشوهرتون و باهاتون سرد رفتار کنن چیکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 66 پست
۴ تا جاری دارم با دوتاشون خوبن با دوتا بداما خب اون دوتا که باهاشون خوب نیستن خداییش مشکل از خودشونه ...

راحت باش اینقد رو خودت حساس نباش

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

آره برا مادرشوهرمم کادو میبریم ولی بخاطر این نیست چون روز مادر یکی از اقوام فوت کردن و نشد ما بریم ا ...

اره راجب فروش خونه خوندم واقعا بهترین کارو کردید به نظرشون هم اهمیت ندید ادم خونه ی تو شهر رو ول کنه که بره روستا آخه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ بخاطر این موضوع هست پس سعی کن فعلا دندون رو جیگر بذاری اینم میگذره می‌ره خیلی بهش فکر نکن

آره والا بخاطر همینم گفتم عیب نداره پدرومادرن ناراحتن ولی خب از دست پسرشون ناراحت نیستن منو مقصر میدونن انگار من خونه فروختم😅

اره راجب فروش خونه خوندم واقعا بهترین کارو کردید به نظرشون هم اهمیت ندید ادم خونه ی تو شهر رو ول کنه ...

آره خدایی خودمون چندساله مستاجریم خواستیم راحت بشیم دیگه

خیلیم افتادیم تو خرج اما میگن ما میخواستیم خونه بچمون نزدیکمون باشه

آره خدایی خودمون چندساله مستاجریم خواستیم راحت بشیم دیگهخیلیم افتادیم تو خرج اما میگن ما میخواستیم خ ...

اهمیت نده عزیزم مبارکتون باشه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
بخدا که اگه این‌کارو کردم انقد پیش بقیه خراب میشممثلا باید اونا منو بی اهمیت کنن منم نازشونو بکشم تا ...

چقدر ساده ای تو قشنگ با شوهرت حرف بزن شوخی کن با گوشیت بازی کن محل نده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

و این نکته ای که دوباره روش تاکید دارم نیته 

مادر من نزدیک ۳۰ ساله ازدواج کرده و نیتش تو همه چیز خدا بوده 

بخاطر همینم خیلی درگیر حاشیه نکرده خودشو 

مثلا اگه مادربزرگمو جایی برده با خودش یا براش هدیه ای گرفته یا خونه شو تمیز کرده یا هرچی برای خدا کرده

اینجوری دیگه طرف حسابش اون شخص نیس که حالا رفتاراش و قدرنشناسیش بالفرض بهش آسیب بزنه 

طرف حسابش خداس که اونم جبران کرده و میکنه 

همین مادر من به جاش با شدیدترین لحن اعتراض هم کرده انتقاد هم کرده ولی همون انتقاد صادقانشو مادربزرگم شاید از رفتار گرم زنعموم بیشتر پسندیده 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
چه بدی ،وقتی کسی نمیخوادت شما هم نرو ،یه مدت خودتو کم رنگ کن از زندگیشون ببین چه عزیز میشی

باور میکنی همین الانم همین کار که شما گفتی رو کردم

ولی عزیز که نشدم هیچ تازه میگن تو نمیای خونمون نومونو نمیاری

اونموقع هم که زیاد می رفتم خداشاهده بخاطر محکم بستن در یخچالم بهم گیر میداد مادرشوهرم و خیلی چیزای دیگه

که بخاطر همین خیلی کم میرم 

چقدر ساده ای تو قشنگ با شوهرت حرف بزن شوخی کن با گوشیت بازی کن محل نده

اخ خواهر چیکار کنم نمیدونم چرا انقدر از مادرشوهرم میترسم

بخدا برا خودمم این ترس عجیبه

حس میکنم اخر بخاطر همین ترسم سکته میکنم

و این نکته ای که دوباره روش تاکید دارم نیته مادر من نزدیک ۳۰ ساله ازدواج کرده و نیتش تو همه چیز خدا ...

درسته حرف شما عزیزم واقعا مادرتون خیلی خانم بزرگیه که اینطوری رفتار میکنن کاش منم به این درجه برسم🩷

اکثر مواقع مادرشوهر من همین رفتار و می‌کنه ، منم اصصصصصصصصلا محلش نمی‌دم ، حتی تو صورتش نگاهم نمیکنم و فقط جلوی شوهرم باهاش خوب برخورد میکنم ولی خیلی اعصابم خورد میشه و صد در صد تو خونه دعوا به راهه😂 ولی من اشتباه میکنم تو خونه دعوا میکنم باید همون لحظه به شوهرم بگم رفتار مامانتو ببین یا اصلا نگم و برام مهم نباشه و محل چی بهش نزارم 

اشتباه ترین کاری که میکنی اینه که نازشونو می‌کشی ، ایندفعه توام مثل خودشون سرد باش

اخ خواهر چیکار کنم نمیدونم چرا انقدر از مادرشوهرم میترسمبخدا برا خودمم این ترس عجیبهحس میکنم اخر بخا ...

دقیقا مامان منم بخاطر همین ترسش یه بچه اش سقط شد

مجبوریم بخدابرا روز مادر نشد بریم اگه روز پدرم نریم خیلی بد میشه پیش بقیه هم بد میشیم

وا برو چرا نری 

ی کیک بگیرید ۳۰۰تومن جای کادو  دیر وقت برید مثلا ساعت ۸ شب تا زودی شام بخورید بیاید  

و فقط سرد برخورد کن و  زنگ نزن دیگ