2777
2789
عنوان

چقدر بی مادری سخته حالم اصلأ خوش نیست بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی همش تو خونه ام خودم کارامو انجام میدم با ترس هام زندگی میکنم ترس اینکه اگه روزی بار داربشم کسی ...

خودت دعوتشون کن نذار حسه وظیفه بهشون دست بده کم کم باهاشون صمیمی شو...یا خودت برو بهشون سر بزن یه چیزی هم واسه مادرشوهر یا خواهرشوهرت بخر باور کن بعضی از خونواده‌های شوهر خوبن فقط نمیدونن باید چجوری رفتار کنن کافیه ازت محبت ببینن بعد راهه ارتباط برقرار کردن رو متوجه میشن .. من از خونواده شوهر شانس نیوردم ولی خیلی‌ها رو دیدم که فامیله شوهرشون ماه هستن 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
منم به همسایه اعتماد ندارم دقیقا منم همیشه حسرت یه هم صحبت رو میخورم

دوس داری درخواست بده آیدی ایتامو بدم همدیگه رو داشته باشیم

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بهتره ازش کمک نخای زیاد چون اونم انگار گرفتاریهای خودشو داره!

من توشهر غریبم قبل زایمان ک استراحت مطلق بودم شوهرم کاراروانجام میداد بدشم خودم بلندمیشدم بزور کارمیکردم زیاد سخت نیس توهم سخت نگیر انشاالله همه چی درست میشه

من مادرم هست ولی بیماره 

هردوتا بچم خودم کارارو کردم خانوادم اومدن ۳ روز بودن رفتن 

تازه من تو بارداری دومم خونمونو داشتیم یه قسمتشو می‌ساختیم کل وسایلام زیر خاک رفت خودم آروم آروم همه رو تمیز کردم 

توکل کن بخدا 

بچه ات آروم باشه فقط زیادم حرص و جوش نخور

اره هردو طبیعی با اینکه خیلی میترسیدم اما چاره ای نبود سزارین یکی میخواد حداقل ده روز خودت رو جمع و ...

خدا سایه‌ت رو بالای سره بچه‌هات حفظ کنه انشالله عجره همه زحمتات رو به بهترین شکل ببینی و شاهده عاقبت بخیری بچه‌هات باشی

کمک نخاستم خودش فهمید دارم خونمو تمیز میکنم گیر داد بیام

دیگه خواهرته معلومه دلش طاقت نمیاره که خواهرش توی بارداری کارهای سنگین انجام بده معلومه دلش خیلی صافه و خیلی دوسِت داره