2777
2789
عنوان

ینی ی نفر ادم با سواد با اطلاعات تو این سایت نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 60 پست

از حنای بدون رنگ استفاده کن

و همچنین شامپو مخصوص مو چرب

من خودم تا میخوام از حمام بیام بیرون موهام رو  در اخر با صابون هم میشورم یک دست

چربیش رو بهتر از شامپو میگیره

و یک روز در میون هم سعی میکنم برم حمام

بازم از عطاری ها سوال کن

موهات چند وقت به چند وقت چرب میشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم فلفل خوردن هم تاثیر داره ولی نه زیاد. 

بهتره اول آزمایش بدی و بری پیش متخصص که منشا چربی مشخص بشه .

ولی حتما هفته ای یکبار سرت رو اسکراب کن چربی رو کنترل میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
موهام به شدت چرب بود ولی ازوقتی روزی یک بار حمام میرم خشک هم شده

بدتر میشه اینشکلی

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

اره عزیزم فلفل خوردن هم تاثیر داره ولی نه زیاد. بهتره اول آزمایش بدی و بری پیش متخصص که منشا چربی مش ...

چشکلی اسکراب کنم

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

سرکه سیب بگیر شب به شب یه قاشق بریز تو استکان با آب بخور چربی میاد پایین

کی نتیجه گرفته  اینشکلی؟

چشکلی اسکراب کنم

اسکراب کف سر بخر .برند لورال خیلی خوبه .

هفته ای یکبار تو حمام قبل از شامپو زدن به کف سرت اسکراب بزن و ماساژ بده بعد از چند دقیقه بشور و شامپوی مخصوص موی چرب استفاده کن .

و زیاد به موهات دست نزن و شونه و روبالشی رو زیاد بشور که سرت چرب نشه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
اسکراب کف سر بخر .برند لورال خیلی خوبه .هفته ای یکبار تو حمام قبل از شامپو زدن به کف سرت اسکراب بزن ...

نمیشه با دارو از ریشه  این کوفتی  رو‌درمان کرپ؟؟  اخه این چیزا موقتیه  من میخام‌موهام بشه مثل سابق  همون جور که  یه درصدم چرب نمیشد

از کار بر رز ـ بنفش ـ خدازده بپرس دکتره سوال پوستی هم راهنمایی میکنه

خیلی ممنونم

از کار بر رز ـ بنفش ـ خدازده بپرس دکتره سوال پوستی هم راهنمایی میکنه

تگش‌میکنی؟

شامپوایروکس مخصوص موهای چرب بزن یه مدت ببین چی میشه

من این چیزارو زیاد ب سرم مالیدم  همشون الکیه  این  لعنتی از درون برای همیشن بابد از بین برع