2777
2789
عنوان

آیا من طلاق بگیرم یا به شوهرم برگردم کمکم کنید سردرگمم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست
تا کی آدم بچه دار نشه؟واقعا اینکه میگن بچه نیار ادم نمیدونه پش چرا باید بمونه

وای وای دیووونه نشووووو دلت برا بچه بسوزه سر خوشم میاد خوشم نمیادای خودت یه بچه بدبخت تولید نکن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا کی آدم بچه دار نشه؟واقعا اینکه میگن بچه نیار ادم نمیدونه پش چرا باید بمونه

که اگر دیدی واقعا درست نمیشه با خیال راحت جدا بشی و بقیه عمرتو پای بچه هات نسوزونی 

درست کردن آدم معتاد خیلی کار سختیه نباید بچه هات قربانی این ماجرا بشن :)

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

برو یمدت خونه شوهرت شرط کن حق طلاق بگیر بگو اگ ترک نکنیرطلاق و آیودی ببر بزار احتمال اینکه شوهرت زور ...

بچه ک نمیارم نمیخوام و پیشگیری میکنم

خیلی حالم بده همین الانش از خونه بابام بدم میاد چ برسه بعدا

بچه ک نمیارم نمیخوام و پیشگیری میکنمخیلی حالم بده همین الانش از خونه بابام بدم میاد چ برسه بعدا

خوب اینده خودتو‌شوهرتو به خونواده خودت مقایسه کن دقیق مثل خونواده پدریت میشه بچه هاتون فراری از خونه میشه این چرخه بدبختی ادامه داره

عزیزم شما میتونی بری و خودت رو راحت کنی

میتونی بمونی و از نو بسازی

اینکه میگی قابل درکه خیییلی خوبه

با نرمی و با صحبت کردن لحن آرام و با دلیل آوردن و قانع کردن میتونی بسازیش زندگیتو

سخته این کارها اماااا مدام حرفاتو تکرار کن و بگو میترسم از آیندمون یا..... که شما میشناسیش بهتر میدونی چه حرفایی روش تأثیر داره

موندن و ساختن خیلی لذت بخشه

سخته هااااا ولی ارزششو داره

هرموقع ب قبل نگاه کنید ببینید پشت هم بودید مهرتون بیشتر میشه