2777
2789
عنوان

آیا من طلاق بگیرم یا به شوهرم برگردم کمکم کنید سردرگمم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست
کار بدی کردی حرمت پیرمرد و نگه میداشتی و حرفتو واضح و محکم میزدیالانم چون بچه نداری خب شرایط راحتتره ...

شرایط خونه پدرم افتضاحه 

دوتا داداش مجرد بداخلاق دارم

یه خواهر ک میخواد نامزدیشو بهم بزنه 

وضعشونم خوب نیست

نمیدونم چطور جداشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باباش اومد درو واسش باز نکردیم رفتدیگه ام هیچی نگفتن

شمارو یادم اومد، سنی نداری گفتی میخوای ازمون وکالت بدی، شما فقط وابسته اون هستی، برو پیش یه مشاور . چرا باید کل عمرتو برا یه معتاد بسوزونی؟

شمارو یادم اومد، سنی نداری گفتی میخوای ازمون وکالت بدی، شما فقط وابسته اون هستی، برو پیش یه مشاور . ...

شرایط خونه پدرم افتضاحه 

دوتا داداش مجرد بداخلاق دارم

یه خواهر ک میخواد نامزدیشو بهم بزنه 

وضعشونم خوب نیست

شرایط خونه پدرم افتضاحه دوتا داداش مجرد بداخلاق دارمیه خواهر ک میخواد نامزدیشو بهم بزنه وضعشونم خوب ...

قرار نیست بعد طلاق بشینی ور دل خونوادت که

اگه تصمیم به طلاق گرفتی میری سرکار و تااز صبح تا عصر سرکاری.سر خودت گرم کن نشین تو خونه نهایت فقط واسه خواب میری خونه

خودمم همیشه دلم واسش سوخته دیگه نمیدونم چکارکنم

دلم نمیخواد بگم طلاق بگیر دلم میخواد بگم بمون و کمکش کن ما یه فامیل داشتیم که معتاد بود 

کارتون خواب شد اما به کمک زنش دوباره ترک کرد و رو به راه شد الان هممون حسرت وضعیت مالیشو میخوریم 

بمون ولی بچه دار نشو به هیچ وجه

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

قرار نیست بعد طلاق بشینی ور دل خونوادت کهاگه تصمیم به طلاق گرفتی میری سرکار و تااز صبح تا عصر سرکاری ...

ی داداش حیوون بدبین دارم اون مطمئنم بهم گیره میده

همین ازدواجمم اون باعثشه کثافت

نه من خیلیارو دیدم ترک کردن چندین ساله ودارن سالم زندگی میکنم این نظربرای همه درست نیست

ممکنه

مطمئن نیستم

از نزدیک ندیدم کسی ترک کنه به جز داریوش البته

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
دلم نمیخواد بگم طلاق بگیر دلم میخواد بگم بمون و کمکش کن ما یه فامیل داشتیم که معتاد بود کارتون خواب ...

تا کی آدم بچه دار نشه؟

واقعا اینکه میگن بچه نیار ادم نمیدونه پش چرا باید بمونه 

شرایط خونه پدرم افتضاحه دوتا داداش مجرد بداخلاق دارمیه خواهر ک میخواد نامزدیشو بهم بزنه وضعشونم خوب ...

اگه برگشتی فقط بچه دار نشو عزیزم یه بار دیگه تلاش کن

تو که خونه ی پدری هم چیزی منتظرت نیست و شرایطتون خوب نیست

باهاش حرف بزن و بهش کمک کن انشالله بتونه

ولی در درجه ی اول خودش باید بخواد

عزیزم تحصیلات دانشگاهی داری؟توصیه اول فعلا بچه دار نشو. خصوصیات شوهرت خوبه. یه فرصت بهش بده .زبونشو پیدا کن ترکش بده. خونه ی پدری زیاد خوب نیست منت سرته. اینجا حداقل راحتی. شوهرت شغلش قبلا چی بود؟ میتونه دوباره شغل خوب پیدا کنه؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم