2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 22711 بازدید | 355 پست

اگه پیاممو دیدی برا ی مریض ک تو کماس و ضریب هوشیش پایینه دعا کن خوب شه خدا ب خودت و خانوادت سلامتی و ارامش و هرچی میخوای بده🥺🙏🏼

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سوال کسای که افتادگی یا زخم رهم دارن زایمانشون سخت نیست ؟یا بدون مشکل میتونن زایمان کنن ؟بعد زایم ...

اگه خفیف باشه نه معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کنه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
عزیزم برا مراکز بهداشت تا جایی که من دیدم فرمالیته بودمردم رو به بهداشت امیدوار نکنیدهرکس زایمان طب ...

بایده بپرسین از اون‌هایی که شرکت کردن بعضی جاها کیفیتش ضعیفه بعضی جاهام خوبه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

دوستای عزیز

من هم مثل خیلی از شما یه تازه مامان هستم و البته ماما هم هستم، توی تاپیک‌هام سعی کردم نکات مامایی بزارم، به نظرم اومد نی‌نی سایت جای خوبی باشه برای این بحث‌ها. اگه دوست داشتین تاپیکام رو بخونین...... 

وقتی یک ماما، مامان میشه   

سلام من حدودا چهار سالی میشد ورزش میکنم و دو سه ماهی بدن سازی خیلی سنگین کار نمی‌کردم ولی بازم به خاطر عضله ضعیفم برام سنگین بود. تست بیبی چک مثبت‌ بود به نظرتون ورزش رو ادامه بدم یا نه ؟ اکثرا تمرین من اسکوات و لانگز برای تقویت عضلات لگن و پا بود

سلام من حدودا چهار سالی میشد ورزش میکنم و دو سه ماهی بدن سازی خیلی سنگین کار نمی‌کردم ولی بازم به خا ...

ورزش تو بارداری اگه درست و اصولی باشه، خیلی هم خوبه، اما باید یه سری چیزا رو رعایت کنی. اول از همه، صبر کن تا نتیجه سونوگرافی تا مطمئن شی شرایطت اوکیه و وضعیت جنین و رحم چطوره . بعدش تمرینای سنگین مثل اسکوات و لانگز رو یا سبک کن یا موقتی حذفشون کن، چون ممکنه به لگنت فشار بیاره. به جاش ورزش‌های سبک مثل پیاده‌روی، یوگای بارداری یا شنا رو امتحان کن....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

سلام شاید سوالم بی ربط باشه اما ممنون میشم‌پاسخ بدین .خوردن دیفن هیدرامین اوایل بارداری باعث لب شکری شدن بچه میشه؟من مجبور بودم استفاده کنم الان یه مقاله در این مورد خوندم خیلی نگران شدم

یسوال .من قرص ال دی پارسال پشت سرهم میخواستم بخورم ک ماه روزه رو کامل بگیرم دقیقا سر موقع پریودیم ک شد لکه بینی شروع شد دیگ قرص رو نخوردم پریود شدم .الان چیکارکنم باید قرصو ادامه میدادم ک لکه بینی گم میشد یا قرص دیگه ایی مصرف کنم

سلام شاید سوالم بی ربط باشه اما ممنون میشم‌پاسخ بدین .خوردن دیفن هیدرامین اوایل بارداری باعث لب شکری ...

نگران نباشین در کل دیفن‌هیدرامین نسبتا بی خطره و تجویز می‌شه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
یسوال .من قرص ال دی پارسال پشت سرهم میخواستم بخورم ک ماه روزه رو کامل بگیرم دقیقا سر موقع پریودیم ک ...

قرص رو که شروع کردین بهتره یک سیکل کامل بخورین که هورمونا به هم نریزه و اینکه توی یکی دو سیکل اول لکه بینی جزو عوارضش هست معمولا.....

مارک‌هایی هستن که کمتر لکه بینی میدن

وقتی یک ماما، مامان میشه