2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 22462 بازدید | 350 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من ماما دیدم که میگه فقط سزارینتازه خودشم تجربه کرده بودنمیدونم چرا همش تبلیغ طبیعی میکنندرسته ...

زنان کشور ماخودشون ازاول میرن استراحت حتی کوچکترین کارو نمیکنن به همید دلیل بدنشون برای طبیعی آماده نیست اما درمورد ورزش کردن گفتین متلک میشنون وخونه نشین میشن!!من ۱۰سال پیش شهرستان بودم میرفتم پارک پیاده روی اصلا هم متلک نشنیدم چه حرفیه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

این که میگن تو زایمان طبیعی بین واژن و مقعد رو برش میزنن و بعد بخیه میکنن واقعیت داره؟

برای زایمان طبیعی اکثرا زایمان های اول قسمت پایین واژن یه برش کوچیک می‌خوره که دردی احساس نمیشه، ماساژ پرینه که توی سایت هم فک کنم مقاله شو پیدا کنی برای آمادگی واژن خوبه که دچار پارگی نمیشه یا جزئی هست...‌.

وقتی یک ماما، مامان میشه   
من خودم مرکز بهداشت به عینه دیدمخانومه ۵روز از زایمانش گذشته بود بچه ی چهارمش هم بودبعد گفت بیمارستا ...

اره دولتیا اینجورین اهمیت نمیدن

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

زنان کشور ماخودشون ازاول میرن استراحت حتی کوچکترین کارو نمیکنن به همید دلیل بدنشون برای طبیعی آماده ...

شرایط فرق داره عزیزم

من خودم مجردم

اینا حرفای من نیست،حرفای همین خانومای باردار داخل مرکز بهداشتی بود که کاراموزی میرفتم

دلتنگ آواز قو🦢
من خودم مرکز بهداشت به عینه دیدمخانومه ۵روز از زایمانش گذشته بود بچه ی چهارمش هم بودبعد گفت بیمارستا ...

من بیمارستان خصوصی بودم یکی تز بهترین زایشگاه های مشهد به گفته خیلی از دکترها

به اندازه سزارین ازمون پول گرفتن چون دو شب بستری بودم

مامای همراه هم داشتم 

ولی زایمانم شد بدترین خاطره عمرم

روانم بهم ریخت جسم داغون 

من سر زایمان اولم ک با آمپول فشار بود بچه دو ساعته دنیا اومد ولی دهانه رحمم (سرویکس)پاره شد و ۴ساعت ...

احتماً زایمانت سریع بوده که اینطوری شده، نه احتمالش کمه چون یکبار این اتفاق افتاده کنترلش می‌کنن اونجا حتما بگو .......

وقتی یک ماما، مامان میشه   
یکی میگفت چون برا طبیعی هی فرتو فرت هرکی از راه میرسه دستشو میکنه اون تو و معاینه میکنه برا همین سز ...

؟؟؟؟؟

(با اینکه یبار زایمان کردم بازم دقیییق نمیدونم چی ب چیه 

خدا رحم کرد بهم )

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

احتماً زایمانت سریع بوده که اینطوری شده، نه احتمالش کمه چون یکبار این اتفاق افتاده کنترلش می‌کنن اون ...

اره گفتن چون بچه یهو اومده اینجوری شده.....میگم زایمان دوم راحت تر و زودتر از زایمان اوله؟ب جنسیت هم ربطی داره؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
شرایط فرق داره عزیزممن خودم مجردماینا حرفای من نیست،حرفای همین خانومای باردار داخل مرکز بهداشتی بود ...

اینابهونه اس که ورزش نکنن وگرنه چطوری خرید ومسافرت ومهمونی و...میرن؟ اگه اینجوریه پس ۹ماه بشینن گوشه ی خونه تامتلک نشنون 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

یکی میگفت چون برا طبیعی هی فرتو فرت هرکی از راه میرسه دستشو میکنه اون تو و معاینه میکنه برا همین سز ...

لطفا جواب