2777
2789
عنوان

تو انباری درس میخونم

109 بازدید | 11 پست

بچه‌ها من پدرم ی ادم عوضی و اشغاله ک نگم خیلی اذیتمون کرده داستانش خیلی طولانی هست 

چون دائما خونه اس نمیخوام صدای غر غر کردنشو بشنوم ک دائما داره ب همه فحش میده میرفتم انباری تو این سرما درس بخونم با هزار تا حشره کش سوسکاشو تونستم بکشم الانم رفتم دیدم موش اومده 

تو ی جای محروم زندگی میکنم ک کتابخانه و پانسیون نداریم

شما بگید من چیکار کنم تنها راهمم درس خوندنه و فراررررر از این خونه

دوستان ی سوال دیگه داشتم من الان تو انباری چن تا کتابو وسیله داشتم ک تازه هم خریده بودم الان اونا کثیفن باید بندازم دور ؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه موکتی قالی چیزی داری؟ اونجا بعد سیستم گرمایشی چی ؟نور کافی هس؟چند سالته وچی میخونی کلاس چندم

ارع اینارو درست کردم ی بخاری هم گذاشته بودم همه چیش خوب بود تا موش اومده فضله موش رو‌موکت دیدم 

از وسایلم چندشم میشه باید بیندازم دور؟! 

ارع اینارو درست کردم ی بخاری هم گذاشته بودم همه چیش خوب بود تا موش اومده فضله موش رو‌موکت دیدم از وس ...

نه وسایلت چیزیش نیس فقط هر سری دستاتو بشور چیز خوراکیم اونجا نخور اگه هم خوستی بخوری قبلش دستاتو بشور

نه وسایلت چیزیش نیس فقط هر سری دستاتو بشور چیز خوراکیم اونجا نخور اگه هم خوستی بخوری قبلش دستاتو بشو ...

در این حد کثیف اخه مگه میشه تو درس خوندن چیزی نخورم ؟! 

نصف کتابامم بودن هر دونه کتاب الان ۶۰۰.۷۰۰ تومنه