2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31498 بازدید | 248 پست
بدلیل محدودیت انجمن که فقط به دوستان میتوان پیام ارسال کرد متاسفانه امکان ارسال لینک گروه نبود، اگر ...

سلام مدیر عزیز.مطالب شما رو مطالعه کردم خیلی مفید بود ممنون از شما.الان سوالی برام پیش اومده شما چند سال از مبتلا شدنتون میگذره؟ایا حالتون خوبه خداروشکر؟من تازه فهمیدم این بیماری و دارم زندگی برام زهر شده میشه کمکم کنید و راهنمایی کنید که میشه با این بیماری کنار اومد و زندگی سالم داشت؟ممنون میشم پاسخمو بدین.

بنده برای درمان بیماری کورتون مصرف کردم که به دنبالش دچار ساییدگی سر استخوان ران شدم مراقب باشین خان ...

سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم.گفتین مشکل ساییدگی استخوان فمور یاهمان سر ران پیدا کردید احیانا دچار بیماری سلیاک نشدید اخه من مطالعه کردم چند جا که متاسفانه سلیاک باعث این اتفاق میشه اگه این نیست یعنی هرکی کورتون مصرف کنه این مسکل براش پیش میاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام،من بیماری هاشیموتو دارم،anti tpo=744

سال پیش ک هنوز نمیدونستم هاشیموتو دارم ،ازمایش کبد چرب دادم همینطوری ک یه دکتر عمومی پرسید مگه قبلا هپاتیت داشتی و برو دکتر برا کبدت،ولی من پیگیری نکردم،الان ک فهمیتو بیماری خود ایمنی دارم خیلی ترسیدم ،خارش بدن دارم تو بعضی نقاط ک همونجا تیره شذه ،خستگی دارم،ورم شکم دارم،ولی سه چهار ماه پیش سونودادم مشکلی نشون نداد کبدم.بنظرتون ممکنه این مشکلو داشته باشم؟

سلام مجدد.شما چند سال کورتون مصرف کردید؟ایا عوارضی داشته براتون غیراز ساییدگی سر استخوان ران که فرمو ...

سلام

نزدیک ۴سال مصرف کردم

عوارضش همون ساییدگی بود

تو بارداری قرصی مصرف نکردم چون دیگه سالها بیماریم خاموش هس نیازی به دارو ندارم 

مهربون باشیم

آره خواهر من ۱۰ساله قرص مصرف میکنه کورتن میخوره بیچاره کلی سقط داشت بخاطر همین مسئله تا فهمید مریضه تو دوران مریضیش ۲تا بچه سالم آورد درحالی که دکترا گوشزد کرده بودن شاید بچه ها لب شکری بشن.

بدنش سست و بی حاله یکم بخاطر قرصا چاق شد ولی با رژیم متعادل شده 

زندگی عادی داره خداروشکر

ولی خودش میگه یه روزی بخاطر خوردن قرصا کبدم نابود میشه و اگه نخورم زودتر نابود میشه

خدا کمکت کنه عزیزم