به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلی خوبه که بی تفاوت نیستی .عزیزم به راننده اسنپ بگو بکشه کنار. جرعتشو اگه داری، پیاده شو دو دقیقه وقت بذار به ماشین ها اشاره کن راه رو باز کنن. تغییر از خودمون شروع میشه.
خیلی خوبه که بی تفاوت نیستی .عزیزم به راننده اسنپ بگو بکشه کنار. جرعتشو اگه داری، پیاده شو دو دقیقه ...
راننده اسنپ جلو آمبولانس نبود
کنار بود
اصلا تو مسیرش نبود
راننده کناری ما مسیر باز کرد
جلوییها عین خیالشون نبود
به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨