2777
2789

خب خب سلااااام بچه ها🦋من ادیتور هستم، تو اینستا پیج کاری دارم و چون اولای کارمه، تصمیم گرفتم دلی خوشحالتون کنم🥺و برای مدتی به صورت رایگان پست و ادیت سفارشی قبول کنم✨برای سورپرایز همسر، دوست، و یا خانوادتون...و یا برای مناسبتهایی مثل:تولد، سالگرد ازدواج، ولنتاین و...😌"که یه کادوی خاص و به یاد موندنی محسوب میشه🎁"اگه سفارشتون به صورت شخصی باشه مثلاً با(ویدئو و عکس خودتون)باشه در پیج قرار نمیگیره و فقط واسه خودتون فرستاده میشه و اگه عمومی باشه در پیج قرار میگیره، حتی اگه خودتون پیج کاری دارین(آنلاین شاپ و...)من میتونم براتون ادیت حرفه ای بزنم که برای پیشرفت پیجتون عالیه🎀آیدی پیجمو اینجا قرار میدم اگه سوال یا سفارشی داشتین تو دایرکت پیام بزارین💌تا کامل تر توضیح بدم، بدویین فالوم کنین کیوتاااااای خودمیناااا😉

sahel.__.text👉اینم آیدی اینستام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره