جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الان اگه اعلی حضرت بود همه چی عالی بود اگه عالی بود چرا انقلاب کردن این همه دانشجو و روشنفکر ریختن تو خیابون. حداقل برای زدن انقلاب پهلوی را تطهیر نکنید .اون بحرین رو شوهر داد بقیشم میداد میرفت به جای این موقع انتخابات حواستون جمع کنیم نکنن تو پاچمون
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
حالا دبی حرفی برای گفتن داره عراق چی که اینقد بی احترامی میکنن مخصوصا خانوماشون
میگین عراق؟؟؟؟کسی از اقوام تون این اواخر مکه رفته؟؟؟؟اطرافیان ما هر کی رفته میگن ببخشید معذرت میخوام مث سگ ولگرد باهامون رفتار میکنن واقعا جای تاسف داره
دیه دکتر شریعتی رو که شنیدی دانشجوهای دانشگاه تران این همه رو کشت بشین یکم تاریخ بخون فقط چرت وپرت اینتر نشنال گوش نکن من نمیگم انقلاب بی مشکله یا مدینه فاضله است ولی دیگه پهلوی رو هم عالی و بی نقص نمیدونم .فقط برید دعا کنید یه روزی حسرت همین ج .ا. رو نخورید
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
خب عربستان هم کشور پولداریهعراقیا تو آشغال زندگی میکنن ب ایرانیا میگفتن حیوون ظالم فقیر
درسته من شنیدم اونا تو ایام اربعین خوب و مهربون میشن ولی دقیقا روز بعد اربعین برمیگردن به اصل خودشون درکل عراقیا تو طول تاریخ ثابت کردن آدمای به شدت منفعت طلبی هستن