2777
2789
عنوان

رفته بودیم دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 95 پست
من ۴سال دبی زندگی کردم چون شوهرم ومادرشوهرم تابعیت اونجان .باوجود گرونی ایران بیچارگی وفلک زدگی وبدب ...

عزیزم مشکلی نداره ولی ما ترجیح میدیم بدبخت نباشم خب

منم از این افغانی های اشغال حمایت نکردم. منظورم این هستش به هر قوم و قبیله ای در کشورشون رو باز نمیک ...

درسته منم منظورم اینه ایرانی جماعت مخصوصا قشر مرفه هرکشوری بره آورده داره واسه اون کشور چه ترکیه چه دبی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۴سال دبی زندگی کردم چون شوهرم ومادرشوهرم تابعیت اونجان .باوجود گرونی ایران بیچارگی وفلک زدگی وبدب ...

جمع کن کاسه کوزتو دلار ۸۵ تومنی رو نمی‌بینی یا گرسنگی بچهای هم وطنتو؟؟؟ خدا به شما عقل بده 

نه عزیزم کاملااا میگفت به من گفتن طبقه فلان الان طبقه پایین تره اونام گفتن اصلا از طبقه فلان به بعد ...

بیجا کردن، ایرانی داریم اونقدر پولداره که میتونه کل هتلشو بخره.

تعداد میلیاردرهای ایران بیشتر از عربستانه. ایران رده ۱۴ عربستان رده‌ی ۱۸

بیجا کردن، ایرانی داریم اونقدر پولداره که میتونه کل هتلشو بخره.تعداد میلیاردرهای ایران بیشتر از عربس ...

میلیاردر بله ولی اونا کشورو میبینن نه یه عده خاص رو 

با اقتدار فقط میرینه کار دیگه ای ندیدیم ما ولا بچهای ما شهید شدن از کدوم اقتدار حرف میزنی مردمش تو رفاهن ؟

اگه اعلی حضرت بود وضعیتمون این نبود واضح تر بگم؟

هه اهم اره وضعت این نبود چون اثری ازایران نمیموند همش انگلیسی ها بودن میخوردن ومیکردن ومیبردن اینو میخواستین .متاسفم برای اون همه شهید شرمندشونیم که یه مشت مغز پوسیده ‌.....هعیییی خدایا شکرت

هه اهم اره وضعت این نبود چون اثری ازایران نمیموند همش انگلیسی ها بودن میخوردن ومیکردن ومیبردن اینو م ...

شهدایی که میفرمایین دست پروده همون دولت بودن 😚😅شهیدا برای خاکشون رفتن نچسبونین به خودتون