2777
2789
نه عزیز اما تو استخاره اومد که زندگی سختی در پیش داری

من استخاره نکردم.ولی خوب سختی توی زندگی همه هست.توی زندگی منم بوده و هست

بچه م از دنیا رفت

خانواده شوهرم رفتن روی دنده لج

اوضاع بد مالی شوهرم

ولی همه ی اینها میگذره

حتی یکی از کاربرای همین تاپیک رفت وضو گرفت باز صبرا اومد ممنون ولی برام سواله خواستگارم از همه لحاظ ...

ازدواج منم همه چیش اوکی بود تحقیق هم کردیم. اما متاسفانه بعد از ازدواج معلوم شد خانواده خوبی نداره و تمام مشکلات ما از سمت خانوادشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی یکی از کاربرای همین تاپیک رفت وضو گرفت باز صبرا اومد ممنون ولی برام سواله خواستگارم از همه لحاظ ...

یکی از نزدیکانم استخاره گرفت برای ازدواج

خوب هم اومد

ازدواج کردن

متاسفانه جفت بچه هاش مشکل دارن. خیلی برای یکیشون زحمت کشیدن مخصوصا مادره

هم مادره و هم پدره هم بیماری دارن الان

مشکلات زندگیشون زیاد بوده

ازدواج منم همه چیش اوکی بود تحقیق هم کردیم. اما متاسفانه بعد از ازدواج معلوم شد خانواده خوبی نداره و ...

مرسی 

منم واقعا برام سواله از همه لحاظ خواستگارم بهتره ولی استخاره برای اونی دوست دارم خوب میاد 

بالاخره خدا بهتر میدونه 

من استخاره نکردم.ولی خوب سختی توی زندگی همه هست.توی زندگی منم بوده و هستبچه م از دنیا رفتخانواده شوه ...

خب عزیزم یه سری چیزا هست که آدم نمیتونه بگه. انشالله که همه زندگی خوبی داشته باشن

یکی از نزدیکانم استخاره گرفت برای ازدواجخوب هم اومدازدواج کردنمتاسفانه جفت بچه هاش مشکل دارن. خیلی ب ...

به نظرم استخاره بر اساس مقدرات خدا خوب یا بد میاد نه نفع ما؟ میشع 

ازدواج منم همه چیش اوکی بود تحقیق هم کردیم. اما متاسفانه بعد از ازدواج معلوم شد خانواده خوبی نداره و ...

منم به قول شما شوهرم خوب ولی خانواده ش مشکل اصلی زندگیمون

ولی خوب وقتی مادرشوهرم فوت شد دیگه رسما خانواده ای وجود نداره که بخاد اذیت کنه

استخاره شرایط داره 

اگه همه چیش اوکیه که اصلا جای استخاره نیست 

اما اگه هنوز شک داری ، اول باید خوب فکر کنی بعدش اگه بازم به نتیجه نرسیدی مشورت کنی و در آخر اگه بازم مونده بودی چیکار کنی ، بری سراغ استخاره تازه همونم هرکسی نمیتونه استخاره بگیره ، کسی که کارش باشه میتونه

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
استخاره شرایط داره اگه همه چیش اوکیه که اصلا جای استخاره نیست اما اگه هنوز شک داری ، اول باید خوب فک ...

سلام لطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید بیماری لاعلاج داره ممنونم

4بار استخاره یعتی دیگه صبر کنم

به نظر من زندگی آینده و خوشبختی ات رو داری سر هیچ و پوچ میدی میره. الان شاید ساده به نظر بیاد اما خدای نکرده پنجاه سالگی در تنهایی حسرت بخوری چی؟ اونی که منتظرشی اگه باهاش بودی و جدا شدید که یعنی همین الان هم مشکل دارید، اگه هیچوقت با هم نبودید هم از کجا معلوم الان بیاد هم در عمل خوب باشید و صلاح باشه؟ هر جور خودت صلاح میدونی ولی الان بگی بله همین الان که عروسی نمیکنید یه مدت آشنا میشید، ممکنه معنی صبر استخاره هم همین باشه. خودت میگی خواستگارت خوبه یه مدت رفت و آمد کنید شاید دلتو برد. لگد به بخت خودت نزن و حسرت رو دل خودت نذار. 

البته برای خاله ام هم ساعت ها اینا رو گفتیم گوش نکرد. اما حالا همیشه از تنهایی میناله. ولی به هر حال خواهرا و ما بچه خواهر برادرا هم زندگی خودشونو دارن هیچکس نمیتونه همیشه باهاش باشه، چاره تنهایی همون ازدواجه. امیدوارم تو عاقلانه انتخاب کنی.

سلام لطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید بیماری لاعلاج داره ممنونم

ان شاءالله سریعتر شفای کامل پیدا کنن 🤍

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
به نظر من زندگی آینده و خوشبختی ات رو داری سر هیچ و پوچ میدی میره. الان شاید ساده به نظر بیاد اما خد ...

عزیز استخاره کردم صبر کنم با اونی میخوام ازدواج میکنن صبر اومد 4بارم حالا چمار کنم