2777
2789

به نظر من اگه دوس داری ازدواج کنی و خواستگارت هم خوبه با خواستگارت بیشتر آشنا شو و برو جلو شاید دلتو برد. خاله منم هی به امید کسی که اصلا تو زندگیش نبود دست دست کرد الان ۴٠ سالشه و مجرده. کراش و این چیزا مال ١٨ سالگیه، آدم بالغ باید واقع گرا باشه. ضمنا نمیدونم چقدر تجربه داری برای همین تجربه قطعی خودمو میگم بدونی، اگه طرفت آدم خوبی باشه علاقه از همون خوبی و محبتش به وجود میاد زود هم به وجود میاد.

بعدشم تویی که به آدمی که نیست وفاداری مطمئنا به اونی که هست و بهت محبت داره خیلی خیلی وفادار میشی، کافیه با خودت قرار بذاری یک مدت به طرف وقت بدی و خودتم براش صدتو بذاری و به اون فکر نکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خاستگار دارم میخوام استخاره بگیره مامانم میگه نه اخه خیلی دودلم میخوام مطمئن بشم

من قبل از جواب بله دادن خودم استخاره گرفتم سنگین اومد رفتم با امام جمعه شهرمون مشورت کردم گفت استخاره یه چیز چرته اما بعد از ازدواج فهمیدم جواب استخاره ام درست بوده

من تو خیابون یه دفعه دیدم شوکه شدم خیلی برام عزیز بوددوماه تقریبا میگذره از فوتش

الانم قبرش چند متر با قبر مادرشوهرم فاصله داره.اونم توی بهشت زهرای به این بزرگی.مادرشوهرم حدود ۴ سال بعد از اون مرحوم ، فوت شد.هر وقت میرم بهشت زهرا یه جوری میشم

من قبل از جواب بله دادن خودم استخاره گرفتم سنگین اومد رفتم با امام جمعه شهرمون مشورت کردم گفت استخار ...

یعنی چی جوابش بد اومد؟ من الان 4بار زدم هر چه بار صبر اومده برام