2777
2789
عنوان

چیکار کنم😔

90 بازدید | 11 پست

حالم افسردس پس فردا امتحان ریاضی ترم دارم از شدت استرس نتونستم امروز بخونم حالم بده برام دعا کنین اونایی که دلتون پاکه برام دعا کنین بخدا خستم😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استرس نداشته باش دختر جون این روزا میگذره انشاالله یه روز شاغل میشی یا حتی خانه دار خدا برات نوشته فقط از فصل‌هایی که یکم گیر داری اول شروع کن که اگر خسته شدی تایم کم اوردی فصل‌هایی که بلدی بمونه برای آخر سر.موفق باشی🌻

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
تجربیرشته عذابه😔

عزیزدلم اگر اصلا علاقه نداری و نمیتونی از پسش برمیایی میدونستی امکانش هست بعد امتحانات خرداد رشتتو تغییر بدی و بری رشته مورد علاقت گل دختر؟

خانم معلم آینده💕🦋 

دهم

عزیزدلم نمرات ترم اول تاثیری در کنکور و آیندت ندارن پس استرست بی دلیله

ولی در عوض نمرات خرداد مهمه پس به جای استرس و نخوندن تصمیم بگیر این ترم رو خوب بخونی که تو امتحانات خرداد استرس نگیری و نمره خوب بگیری

الانم بخواب فردا هم پاشو و چیزایی که خوندی رو مرور کن و با خیال راحت امتحانتو بده ان شاءالله موفق میشی

میشه 

عزیزدلم اگر اصلا علاقه نداری و نمیتونی از پسش برمیایی میدونستی امکانش هست بعد امتحانات خرداد رشتتو ت ...

دوستمون درست میگه عزیزم

اگه از الان میدونی علاقه نداری و از پسش برنمیای تغییر رشته بده چون تا بالاتر میری اوضاع بدتر میشه و بهتر نمیشه

البته نمیترسونمت ولی همه چی بستگی به خودت داره میتونی همین رشته رو ادامه بدی ولی از الان درست و اصولی پیش بری هم بهت فشار نمیاد هم سال اول بهترین رشته و دانشگاه قبولی

و اینکه اگه فقط از دروسی مثل ریاضی اینا بدت میاد نگران نباش با زیست میتونی جبران کنی البته تو کنکورت

میشه