وای دلم میخواد ی جای خوش اب و هوا تو ی روستای سرسبز ی گله گوسفند داشته باشم که از علوفه طبیعت بخورن و چاق و چله باشن مدام زادوولد کنن هر ماه یکیشونو سرببریم هرروز گوشت گوسفندی سالم بخوریم تو دل طبیعت کیف کنیم 💃💃💃💃💃💃💃💃قشنگ اتیش درست کنیم گوشت تازه رو کباب کنیم بزنیم بر بدن😍😍😍😍😍 بادمجون و خیار و گوجه طبیعی هم بکاریم صب به صب برم از باغچه خونمون سبزی تازه بچینم اقامون هم با گله گوسفندا سرو کله بزنه😂😂😂 دورمون پنج شیش تا بچه بشه یکیشو ببندم به پشتم دوتاش تازه سر پا شده باشن و از سرو کول باباشون بالا برن و تو دشت و دمن ول بچرخن و دماغشون اویزون باشه و ازون بچه تخسا باشن و خر سواری کنن😂😂 تازه هر چی بچه بیشتر یارانه هم بیشتر بهمون تعلق میگیره😂😂😂 خر و الاغ هم کرایه بدیم به اونا که از شهر میان حسابی سواری بخورن 😂😂😂 ی زن و شوهر خل و چل باشیم فارق از روزگار غرق در دنیای خودمون و بچه هامون😂😂😍😍💃💃💃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی اونجا که گفتی گوسفند سر ببریم من اینطوری شدم:😑
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑 آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!