2777
2789
چندتا دلیل داشت! توی کارم عالی بودم! مشتریها فقط از من پیش صاحب کارام تعریف میکردن! بعضی صندوق دارا ...

احسنت به لقمه ای که خوردی و تربیتی که شدی.

خدا حفظت کنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خودشون میدیدن مخلوط کن ۲تا داشتنبعد برا مشتری ک میومد آبمیوه می‌زدیم، مثلا فرض کن یه پارچ شیرموز ...

چاق نشدی؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چاق نشدی؟!

نه بابا

ژنتیکی لاغر بودم اون زمان هررررچی می‌خوردم چاق نمیشدم

بعد الان ک کارم بشدت سنگینه و غذا هم بزور میخورم کلی چاق شدم🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم مددکار کجا مشغول میشن برا کار؟

ببین عزیزم مددکاری یه شغل شناوره  ک شما بسته ب میزان علاقه و باز بودن دستتون میتونید داخل یکی از موسسه های زیر مشغول باشید مثل موسسات خیریه

پرورشگاه‌ها

مراکز نگهداری افراد بی‌سرپرست

مراکز مشاوره

مراجعان خصوصی

مراکز بازپروری

مراکز اصلاح و تربیت

مراکز درمان اعتیاد

زندان‌ها

و بقیه سازمان های رفاهی حمایتی، امدادی و توانبخشی 

و با دوسال سابقه در مراکز دولتی بعدش میتونید پروانه کلینیک بگیرید