2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سال 86 دفتر اسنادرسمی ماهی 120هزار 

یادمه مانتو دونه 50ت بود تقریبا 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

پارک ارم قلعه سحرامیز اپراتور دستگاه سال87حقوقم200بود که بیشترشهزینه رفت وامدم میشد از کرج میرفتم بخاطر افسردگیم به پیشنهاد یه دوست رفتم اونجا وبهترین دوران مجردیم بود

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

دیپلم گرفتم آزمون دادم معلمی قبول شدم ماهی ۱۰ هزارتومن استخدام شدم

جوگیر شدم رفتم دانشگاه گفتم معلمی چیه و...رفتم کارمند دانشگاه شدم چند سال باحقوق عالی ولی جو ومحیط فاسد...بعد چند سال اومدم باز معلمی الانم خانه دار

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
دختر عمم هم توی یه فروشگاه دیگه صندوق دار بود! وقتی با هم صحبت میکردیم درمورد محل کارمون،تازه میفهمی ...

خواهر اکثر شغلای ازاد همینن

منم خاستم یه فروشگاه تو شهرمون برم

فهمیدم محیطش خوب نیست نرفتم

دلتنگ آواز قو🦢

پارسال تابستون بود البته هنوز دانش آموزم ولی به سرم زد تابستون کار کنم 

توی یه سبزی مارکت کار می‌کردم یادش بخیر اولین حقوقی که گرفتم سه میلیون و ۶۰۰ بود 

هر چند با ناراحتی از اونجا در اومدم ولی تجربه جالبی بود 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه