2777
2789
عنوان

اونایی که پولیپ دارن و خونریزی غیرطبیعی بیاین یه لحظه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بهتون‌داده بودن

والا  رفتم پیش یکی خیلی روی پاکسازی بدن اصرار داشت و می‌گفت باید بدن از سموم پاک بشه تا خود بدن به صورت طبیعی مشکلاتش حل میشه و پرهیزات هم گفت خیلی مهمه اینکه گوشت قرمز نخور و کلا در زمان پریود اصلا نباید گوشت بخوری چون باعث ضخیم شدن رحم میشه ،مواد سودازا هم نباید خورد مثل عدس و بادمجان و مواد کارخانه ی نباید بخوری مرغ نخور ...و خوراکی های خونساز باید حتما هر روز مصرف بشه و خلاصه خیلی دنگ و فنگ داشت و سخت بود و چندتا دارو هم داد سودابر و پاکسازی خون و... اسماشونو  دقیق یادم نیست خوراکی بودن یه مقدار هم از نظر هزینه گرون بود نتونستم ادامه بدم متاسفانه 

گفت میتونم شیاف بدم که دفع بشه ولی باز درمیاد و باید ریشه ای درمان بشه یکمم بداخلاق بود یکی از دلایلش هم اخلاقش بود که نتونستم باهاش ادامه بدم   

والا رفتم پیش یکی خیلی روی پاکسازی بدن اصرار داشت و می‌گفت باید بدن از سموم پاک بشه تا خود بدن به ص ...

بله دقیقن بمنم همینارو گفتن

نمیشه که رعایت کرد

من فقط روغن مصرفیم را عوص‌کردم روغن زیتون و کنجد میخرم

رفتم پیش یکی دیگه اون شیاف لیابل و سودابر و مدرحیض بهم داد یه ماه مصرف کردم دیگه درگیر اساس کشی و جابجایی شدم اصلا نشد و بعدم دیگه بیخیال شدم استفاده نکردم گفت باید شش ماه استفاده کنی حتما 

شیاف لیابل استفاده کردید شما ؟

یه شیاف بود از حکیم زمانی خریدم

با روغن گل محمدی باید استفاده میکردم

چشمت روز بد نبینه با مصرف یکدونه از شیاف ها

انقدر عفونت گرفتم

تا دوماه انتی بیوتیک میخوردم

تازه حکیم زمانی خیلی مشهوره 

همه شهرها نماینده داره

پشت دستمو داغ کردم دیگه اعتماد نکنم

اما از ایت الله تبریزیان هم‌دارو‌گرفتم

اون ابزن میده

یعنی یکسری پودره میجوشونی صاف میکنی میشینی توی تشت

اونم بی فایده بود

راستی یه سوال با این شرایط لکه بینی میشه رابطه داشت ؟؟!!

بهتره نداشته باشی رابطه

چقدر سخته این درد

من سالهاست درگیرشم

من یه ادم کاملن سالم بودم

یکهو پولیپ گرفتم برای پولیپ قرص بهم دادن توده سینه گرفتم

رفتم پولیپو جراحی کردم مشکلات معده گرفتم

یعنی الان یک جای سالم توی بدنم نیست😪 زیاد خودتو‌دست دکترا نده عزیزم

یه شیاف بود از حکیم زمانی خریدمبا روغن گل محمدی باید استفاده میکردمچشمت روز بد نبینه با مصرف یکدونه ...

وااای چرا یعنی چطوری عفونت گرفتی ؟!؟ شاید داشته دفع می‌کرده عفونت ها رو می‌کشیده بیرون !

وای آره تبریزیان سرچ کردم  دیدم همه رو نوشته بصورت آبزن اونم سخته 

منم مشکلم نازک شدن رحم هست همش پریود هستم دکتر هم رفتم قرص استرادیول والرات داد بعد ۱۵ روز دوباره لکه بینی شدم تا ۷ روز ، دیگه خسته شدم از دکتر رفتن زیاد آخرشم الان دارم قرص ال دی می‌خورم تا پریود نشم 

بهتره نداشته باشی رابطهچقدر سخته این دردمن سالهاست درگیرشممن یه ادم کاملن سالم بودمیکهو پولیپ گرفتم ...

نه گلم توده سینه ربطی به قرص نداره

معمولا هرکی رحمش درگیر پولیپ و کیست و‌غیرع بشه سینه ش هم درگیر میشه بهم مرتبطن

منم همینطورم هم سینه هم رحم هم تخمدانم توده و کیست و فیبروم و پولیپ دارن مدام چکاپ میکنم

انشالله که همیشه سلامت باشی

وااای چرا یعنی چطوری عفونت گرفتی ؟!؟ شاید داشته دفع می‌کرده عفونت ها رو می‌کشیده بیرون !وای آره تبری ...

خارش داشتم عفونت داشتم‌خیلی وحشتناک بود 

اینا همشون بازار باز کردن تبلیغات الکی