خانوما من از وقتی پریود شدم دیگه پاک نشدم الان دوهفته س با پریودم که خونریزی دارم سماق و سویق عدس و آب انار و ...خوردم ولی انگار نه انگار شماها چیکار کردین خونریزیتون قطع شده البته بدون قرص و دارو شیمیایی؟
سه روز پیش سونو دادم گفت دهانه ی رحمت پولیپ ۳ سانتی هست 😔
آره مشکل این دوتا بود البته یه میوم خارج رحمی هم دارم چند ساله هستش و دکتر میگه مهم نیست ....ر از وق ...
پس عزیزم شما برو این پلیپ را دربیار، و اگه بچهمیخوای اقدام کن و جلوگیری نداشته باش(فقط بابت ضخامت بازم میگم خونریزیت بهتر شد یه سونو برو خیالت راحت بشه و اگه برای بچه دار شدن اوکیه که لازم نیست).
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من از پارسال این مشکلات رو دارم ولی خونریزی نداشتم نهایت یه لکه بینی قهوه ای بود که اونم دوسه روز بعد پری خوب میشدم ،راستش رفتم طب سنتی گفت پاکسازی بدن و یه سری دارو اینا داد که تو تاثیرشو تو پریودم احساس کردم بهتر شدم و متاسفانه بعدش یه سری مشکلات پیش اومد که نتونستم ادامه بدم گفته بود حداقل شش ماه تا یکسال طول میکشه درمان اشتباه کردم و نصفه رها کردم ....فقط یه چیزی اونموقع پولیپی که داشتم داخل خود رحم بود و اندازش هم کوچیکتر بود ولی الان دهانه ی رحم هست ممکنه همون باشه اومده باشه پایین؟ چون همین یدونه بود کلا