2777
2789
عنوان

اونایی که پولیپ دارن و خونریزی غیرطبیعی بیاین یه لحظه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 113 پست
برای همین میگم درش بیار راحت بشی، چقدر خونریزی، میدونی روی اعصابت هم تاثیر بدی میذاره.اگه توی سونو ف ...

آره مشکل این دوتا بود البته یه میوم خارج رحمی هم دارم چند ساله هستش و دکتر میگه مهم نیست ....ر از وقتی سونو واژینال شدم خونریزی بیشتر هم شد

آره مشکل این دوتا بود البته یه میوم خارج رحمی هم دارم چند ساله هستش و دکتر میگه مهم نیست ....ر از وق ...

پس عزیزم شما برو این پلیپ را دربیار، و اگه بچه‌میخوای اقدام کن و جلوگیری نداشته باش(فقط بابت ضخامت بازم میگم خونریزیت بهتر شد یه سونو برو خیالت راحت بشه و اگه برای بچه دار شدن اوکیه که لازم نیست).

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس عزیزم شما برو این پلیپ را دربیار، و اگه بچه‌میخوای اقدام کن و جلوگیری نداشته باش(فقط بابت ضخامت ب ...

ضخامت هم بالاست متاسفانه احتمال زیاد یا با دارو یا کورتاژ باید درمان بشه 

عزیزم هیستروسکوپی هیچ ترسی نداره راحته صبح میری شب میای

ولی خب بعدش برای من یکسری عوارض داشت

که برای خیلی ها هیچ عوارضی نداره

برای من مشکلات معده ایجاد شد بعد از هیسترو

و اینکه مجددن پولیپ دو سال بعدش عود کرد

عزیزم هیستروسکوپی هیچ ترسی نداره راحته صبح میری شب میایولی خب بعدش برای من یکسری عوارض داشتکه برای خ ...

بله متاسفانه هر عملی یه سری عوارض داره ولی اینکه باز دوباره عود می‌کنه خیلی بده 

بمن کفتن باید رحمتو دربیاریاصلن قرص هورمونی نخورید من یکمدت خوردم دچار توده سینه شدم

وای خدانکنه رحم درآوردن هم هزار تا عوارض داره ،ای بابا داروها هم که از عمل بدترن پس آدم چیکار کنه!! دکتر طب سنتی چی رفتین ؟

من از پارسال این مشکلات رو دارم ولی خونریزی نداشتم نهایت یه لکه بینی قهوه ای  بود که اونم دوسه روز بعد پری خوب میشدم  ،راستش رفتم طب سنتی گفت پاکسازی بدن و یه سری دارو اینا داد که تو تاثیرشو تو پریودم احساس کردم بهتر شدم و متاسفانه بعدش یه سری مشکلات پیش اومد که نتونستم ادامه بدم گفته بود حداقل شش ماه تا یکسال طول می‌کشه درمان اشتباه کردم و نصفه رها کردم ....فقط یه چیزی اونموقع پولیپی که داشتم داخل خود رحم بود و اندازش هم کوچیکتر بود ولی الان دهانه ی رحم هست ممکنه همون باشه اومده باشه پایین؟ چون همین یدونه بود کلا