2777
2789
عنوان

واسه رشد مو چه راه حلی دارید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 68 پست
مرسی عزیزم از همین رزماری که استفاده کردی رشد مو داشتی ؟

بله جانم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
جوشانده سبوس برنج و گندم عالیه (خودت تحقیق کن)ترکیب سدر و حنا بزاری روی سرت چربی مو تنظیم میشه و... ...

عزیزم میشه راجب سبوس برنج و گندم جوشانده اش رو بگی 

من اللن سرچ کردم راجبش چیز زیادی دتگیرم نشد 

ی سوال میشه هر روز زد؟ 

بعدش باید موها رو شست؟ 

چقدر باید بزارم بجوشه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم از همین رزماری که استفاده کردی رشد مو داشتی ؟

من تازه دارم استفاده میکنم هنوز نتیجه ندیدم

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

موهای منم خیلی کم شدههه

منم🥲🥲🥲به زور فعلا ریزش کم کردم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بله جانم

عزیزم چند وقته استفاده میکنید؟من دمش میکنم و توی حمام میزنم به سرم و آبکشی میکنم ... هنوزم اثری ندیدم

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

تا کمر

از کجا موهات میریزه؟ خیلی مهمه که بدونی کدوم قسمت ریزش داره تا دلیلشو بفهمی

ببین من میتونم راهنماییت کنم . در خواست دوستی بده

میشه اینجا بگی بی زحمت بچه ها هم ریزش مو دارن 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍