2777
2789
عنوان

واسه رشد مو چه راه حلی دارید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 68 پست
عزیزم هر چه زودتر مراجعه کن پزشک متخصص!! چون اگر در نیاد دیگه رویش نخواهد داشت!!

عزیزم رفتم دکتر دارو هم خوردم گفت درمیاد تنبلی داشتم اول باید جلوی ریزش می‌گرفتم که ریزش کم شده ولی خب هنوز درنیمده چند ماه حدود ۳ ماه

دکتر گفت دیگه نباید دارو بخوری 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم رفتم دکتر دارو هم خوردم گفت درمیاد تنبلی داشتم اول باید جلوی ریزش می‌گرفتم که ریزش کم شده ولی ...

یکی از دوستای من تنبلی داشت پوستش و موهاش خیلی خراب شد ... البته بعدا یه دکتر خوب پیدا کرد حدود ۶ ماه درمانو ادامه داد خوب شد ...

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

یکی از دوستای من تنبلی داشت پوستش و موهاش خیلی خراب شد ... البته بعدا یه دکتر خوب پیدا کرد حدود ۶ ما ...

من سه تا دکتر رفتم گفتن تنبلی در حد دارو نیست ولی خب من سه ماه دارو خوردم من خیلی خفیفه هاله تنبلی نشون میده کم خونی هم دارم نمی‌دونم برای کدومه ولی خب الان خیلی کمتر شده دلم میخواد موهام رویش مجدد داشته باشه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من سه تا دکتر رفتم گفتن تنبلی در حد دارو نیست ولی خب من سه ماه دارو خوردم من خیلی خفیفه هاله تنبلی ن ...

عزیزم اونی که من گفتم دارو های مصرف خارجی بود (به پوست سرش نواحی که ریخته بودن میزد و شامپو های مخصوص مصرف کرد )

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

عزیزم میشه راجب سبوس برنج و گندم جوشانده اش رو بگی من اللن سرچ کردم راجبش چیز زیادی دتگیرم نشد ی سوا ...

راستش دقیق نمیدونم کدوم بود برنج یا گندم قبلا استفاده میکردم..ولی هردوش خوبه توگوگلم نوشته یه ۲۰ دفیقخ بجوشون صاف کن و بخور و سدر و حنا هم بستگی بخودت داره اگه سرت حساسه مثلا سینوزیت داری یا سردی همون ۱ ساعت کافیه وگرنه چند ساعت بزاری اشکالی ندارع بعدش میشوری

بازم دقیق اون سبوس بپرسم از استادم میگم

راستش دقیق نمیدونم کدوم بود برنج یا گندم قبلا استفاده میکردم..ولی هردوش خوبه توگوگلم نوشته یه ۲۰ دفی ...

ممنون عزیزم

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه