2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تیکه هاییش رو توی اینستاگرام دیدم فقط قباد و فرهاد و شهرزاد رو میشناسم بنظر فیلم مفهومی و عمقی میاد ...

بله مخصوصا از نظر تاریخی 

دوران بعد کودتای ۲۸ مرداد رو خوب توصیف میکنه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

بله مخصوصا از نظر تاریخی دوران بعد کودتای ۲۸ مرداد رو خوب توصیف میکنه

تاریخ من شدیداً ضعیفه با اینکه توی دبیرستان و دانشگاه تاریخ خوندم 

فقط ۲۲بهمن یادمه کودتای ۲۸مراد و وقایع دیگه اصلا یادم نیست حتما ببینمش

ترغیب شدم حتما ببینم؟اژ کجا تهیه ش کنم؟ دانلود کنم همه فصلهاشو یا برم کافی نت؟

با اینترنت رایتل و ایرانسل میتونی رایگان از فیلیمو دانلود کنی. یا اشتراک فیلیمو بخری با وای فای دانلود کنی. و اگر امکانش و نداری بری کافینت بریزه تو فلش.

اگه ژانر عاشقانه میپسندم و بازی شهاب حسینی رو کلا دوست دارم فیلم رو پسندیدم. اون زمان از وایب لباساشونم خوشم میومد ....

ترغیب شدم حتما ببینم؟اژ کجا تهیه ش کنم؟ دانلود کنم همه فصلهاشو یا برم کافی نت؟

بله قشنگه من دوست داشتم از روبیکا ببین 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

علاقه ای به فیلم و سریالهای ترکی ندارم متاسفانه😂😂ولی قشنگ بود ورژن ترکیش بگو ببینیم مثل ایرانیه قش ...

ورژن ایرانی اش خیلی بهتره هم بازیگرا هم موضوعاتی که روشون مانور میده 

ورژن ترکی اش یکم شبیه رنان های تینیحیریه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂