2777
2789

قرآن میخونم ذکر میگم( ولی البته نماز نمیخونم متاسفانه)بااینکه قران میخونم واینا ولی بازم بیقرارم ،ته دلم غمگینم ،نشخوار فکری زیاد دارم،فکرای منفییی میان تو ذهنم بدون اینکه بتونم کنترل کنم واقعا دارم دیوونه میشم چطور آروم باشم،ارامش از کجا میاااد خودتون چطور ارامش میگیرین؟هر روش و هر دارویی هرچی میدونین بهم بگین به جز قرص معرفی نکنید ممنونم🤍 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیین نمیدونم برا چی دنبال درمان و‌ارامشی 

من ی روزایی انقد حال روحیم بده از همه کناره میگیرم جندروز گوشیم و جواب نمیدم فقط ب سختی جواب مامانم میدم ک‌نکرانم نشه باکسی حرف نمیزنم انقد تنها میمونم با خودم اشک‌میریزم هی دراز میکشم تا یکم بهتر بشم 

کاهی اصن نیمذارم ادامه پیدا کنه حال بدم در لحظه خوراکی مورد علاقم‌میخرم حالم خوب میکنم 

گاهی یموفتم ب جون خونه همهدجارو‌حسابییی از ته دل میسابم دستام‌پوست میندازه ولی حالم خوب میشه 

گاهیم انقدر زیر دوش اشک‌میریزم

درکل هیچوقت شاد نسیتم ولی هیچقوتم نمیذارم زیاد حالم بد باشه خودم یدجوری عوض‌میکنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

حرف زدن با خدا 

من نماز نمیخونم کلا مذهبی نیستم فقط اعتقاد ب وجودخدا دارم 

موقع ناراحتی باهاش صحبت میکنم موقع خوشحالی ام باهاش صحبت میکنم ... بقیه کارام ...کتاب میخونم ،موسیقی خیلی گوش میدم،کارای خونمو میکنم،میخوابم،ب پوستم میرسم

بیین نمیدونم برا چی دنبال درمان و‌ارامشی من ی روزایی انقد حال روحیم بده از همه کناره میگیرم جندروز گ ...

خب منم یجورایی مثله توعم حال روحیم خیلی بده خیلی هرچی بگی امتحان کردم اما خوب نشدم