2777
2789
عنوان

برای یه آدم تو این سن خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
جسارتا کی دوباره کنکور کارشناسی دادید؟ چه سالی؟ و شرمنده رشته تون چی بود لیسانس اول و لیسانس دوم علا ...

اگه بگم لو میرم. فقط بدون زمانی بود که دانشگاه آزاد قبول شدن هم سخت بود. عزیز جان شما از پسر من کوچکتری. اون سالها قبولی دانشگاه خیلی سخت بود. حتی دانشگاه آزاد هم کنکور داشت. سهمیه رزمندگان ۴۰ درصد بود ‌تمام ظرفیت رو میبلعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بگم لو میرم. فقط بدون زمانی بود که دانشگاه آزاد قبول شدن هم سخت بود. عزیز جان شما از پسر من کوچک ...

خیلی ممنون 

موفق باشید هم خودتون و هم فرزندتون 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

همه دارن دور خودشون میچرخن، هممون همینیم. سن ربطی نداره حتی مادر پدرا هم دارن میچرخن. تو ببین چی دوست داری، فکرتو باز کن، اگه پول میخوای مهاجرت معکوس کن برو روستا گلخونه یا دام داری راه بنداز با دام کم، اگر بخوای شهرای بزرگ بمونی با کارمندی و ماهی ده تومن بیست تومن تا ابد برده ای 

پیدا نکردم رشته مورد علاقم رو واسه همین ارشد هم خوب نخوندمبخوام راه دیگه برم باز چند سال عقب میوفتم ...

حتما با یه مشاور تحصیلی صحبت کن آروم شی

به چ دروسی علاقه داری

استعدادات چیه

چ توانایی داری

درونگرا یا برونگرا

روابط عمومیت چطوره

به هنر علاقه داری

حتما راهت برگشت ب دانسگاه و دوباره از اول خوندن نیست

با کلاسای آزاد بیرونم میتوتی ر هدفت برسی

مگه چند سالته

حتما با یه مشاور تحصیلی صحبت کن آروم شیبه چ دروسی علاقه داریاستعدادات چیهچ توانایی داریدرونگرا یا بر ...

اخه مشاوری که در همه زمینه های تحصیلی باشه پیدا نمیکنم

همه یا صرفا برای کنکور هستند یا صرفا ارشد و دکتری 

دوست دارم درس خوندن رو اما حس میکنم مال این رشته و کار نیستم. 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده