2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بدرک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 48 پست
من همسرم خوبه ولی تو کارای بچه اصلا و ابدا کمک نمیکنه مثلا تو موقعیت شما بودم خودم سریع باید بلند می ...

باورت میشه باهاش که میرم بیرون مایه خجالتمه دیروز با دوستام رفتیم باغ داداشم از جفتمون تکون نمی‌خورد اعصابم خورد شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید چجوری نگاه کنم نمی‌دونم واقعا چطور میشه بهش حق داد

به این دید نگاه کن که تو اون تایم استرس داشته 

نگران بوده 

و نمیتونسته بچه رو خم کنه تو سینک سرشو 

یا با دست اب بزنه به چشمش 

چون اثری هم نداشته 

اون راه به ذهنش رسیده 

پس از روی نگرانی بوده 

و تو اون موقعیت شما نباید چیزی بگی 

فوقش بعدش بگو 

بگو عزیزم از سری بعد اگر چیزی شد چشمش رو تو سینک اشپزخونه هر جا حالا بشور چون اون قسمت شیلنگ الوده هست میترسم بدتر بشه مرسی که به فکر هستی.

و تمام 

قرار نیست بحثی بشه که 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
باورت میشه باهاش که میرم بیرون مایه خجالتمه دیروز با دوستام رفتیم باغ داداشم از جفتمون تکون نمی‌خورد ...

بهر حال سعی کن زندگی رو برا خودت تلخ نکنی سیاست به خرج بده از مشاور کمک بگیر 

اینطوری رابطتون خراب میشه 

به این دید نگاه کن که تو اون تایم استرس داشته نگران بوده و نمیتونسته بچه رو خم کنه تو سینک سرشو یا ب ...

چقدر قشنگ حرف میزنی مهربون،بنظرت الان چه رفتاری کنم دوست دارم گوشواره ای که روز زن برام خرید رو از گوشم در بیارم پرت کنم جلوش

بهر حال سعی کن زندگی رو برا خودت تلخ نکنی سیاست به خرج بده از مشاور کمک بگیر اینطوری رابطتون خراب می ...

دنبال مشاور خوبم اگر آنلاین میشناسید معرفی کنید ممنون میشم

دنبال مشاور خوبم اگر آنلاین میشناسید معرفی کنید ممنون میشم

من چند سال پیش 1480 دو بار تماس گرفتم مشاور رایگان بهزیستی یه بارش خوب بود 

آنلاین نمی شناسم تو همین سایت سرچ کن احتمالا تاپیک زده باشن در مورد مشاور آنلاین 

ان شالله زندگیتون رو به آرامش و شادی بره

چقدر قشنگ حرف میزنی مهربون،بنظرت الان چه رفتاری کنم دوست دارم گوشواره ای که روز زن برام خرید رو از گ ...

❤️❤️

اصلا نیاز نیست اینجوری برخورد کنی 

من متوجه هستم که ناراحت شدی از حرفش 

اما نباید تمام خوبی ها،حضورش،کمکش،تلاشش،به فکر بودنش که اون گوشواره رو خریده یه جا بریزی دور 

پس الان اروم باش و برو پیشش 

سر‌سنگینی هم بذار کنار 

با رفتن و صحبت کردن نه غرور تو چیزی شده نه شخصیتت پایین اومده 

برو بگو اول که اروم هستی باهات صحبت کنم 

اگر اوکی بود که بگو من متوجه هستم که تو موقعیت بدی اخطار دادم اما بذار پای نگرانیم که اون لحظه دوتامون نگران بودیم مرسی که تو هم همراه من(مسئولیت رو خودت هم قبول کردی)حواست به پسرمون هست 

لطفا بیا همیشه سعی کنیم با کلمه هایی خوب با هم حرف بزنیم من ناراحت شدم که اونجوری گفتی ممنون میشم دیگه این موقعیت پیش نیاد 

بحث رو کش ندید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
❤️❤️اصلا نیاز نیست اینجوری برخورد کنی من متوجه هستم که ناراحت شدی از حرفش اما نباید تمام خوبی ها،حضو ...

دلم ازش خیلی پره نمی‌رم پیشش ولی گوشواره ها رو هم در نمیارم

دلم ازش خیلی پره نمی‌رم پیشش ولی گوشواره ها رو هم در نمیارم

مشکل رو برای خودت نباید بزرگ کنی 

ای خواهر چنان خورده تو ذوقم از زندگی باهاش که حد نداره

چی بگم عزیزم🥲❤️