2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس میکنم منو زندگیمو جادو کرده کاش راهی باشه باطل کنم دارم زجر میکشم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

ببین اگه اعتقاد داشته باشی به جادو و اثراتش پس شک نکن خواه ناخواه اثرشو میذاره ....

ولی اگه معتقد نباشی و بگی جادو اثر نداره وهمه چی دست خداست هیچ اتفاقی برات نمیفته ....

😎

امشب دنبال جوابی یا راهی بودم برای مشکلم اینقدر مشکل دارم اینقدر زندگیم خراب شد دارم دیوونه میشم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
شما اینجوری هستید که مثلا همش میگید تقصیر خودمه

من یه آدم شاد بودم اینقدر که میرفتم هر جا لذت میبردن از وجودم الان یه آدم افسرده شدم که هر روز گریه میکنم ...من زندگی خوب و روزی وزمبن خونه داشتم اینقدر همه گفتن داره داره همه رو از دست دادم اونا که میگفتن الان همه چی دارن ولی برکت زندگیم با حرفشون رفت دست به طلا میزنم خاک میشه ..یه چیزی می‌خوام بگیرم تا معامله میریم طرف پشیمون میشه نه یکبار نه دوبار شاید ده بار این اتفاق افتاده همش حس بی حالی ضعف میکنم بی انگیزه ونا امید شدم خیلی قبلاً همه چی خوب بود زندگی شادی داشتم الان همش به مشکل میخوره زندگیم حس میکنم زندگیم طلسم شده یا چشم خورده که این همه بلا سرم میاد

دوست دارم راهی پیدا بشه زندگیم درست بشه گره مشکلاتم باز بشه ولی راهی پیدا نمیکنم