2777
2789
من همیشه میگم بجای دیدن چهره و تیپ طرف که مهم هم هست قبل از اینکه بخواین دل بدید اول اخلاق و منش و ...

متاسفانه بعضی مردا هم اوایل رابطه خود شخصیت واقعیشونو نشون نمیدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف بقیه رو ول کنیدمثل این میمونه من با یه خانم برم تو رابطه بعد رفیقام هی بگن دخترا اینطورین اونطور ...

من نمیدونم پسر عاشق چجوری میشه چجوری رفتار میکنه اگه بدونم راحت میفهمم حسش الکیه یا واقعیه

متاسفانه بعضی مردا هم اوایل رابطه خود شخصیت واقعیشونو نشون نمیدن

اول و وسط و اخر رابطه وجود نداره 

هرجا دیدی طرف شخصیت نداره یا دنبال سو استفاده هست 

همونجا تمومش کن 

چون بعد خودت ضربه میخوری 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

اول و وسط و اخر رابطه وجود نداره هرجا دیدی طرف شخصیت نداره یا دنبال سو استفاده هست همونجا تمومش کن چ ...

اخه اگه ما متوجه میشدیم خود واقعیش نیست که کات میکردیم ن بعد اینکه وابسته شدیم ضربه بخوریم:)

من نمیدونم پسر عاشق چجوری میشه چجوری رفتار میکنه اگه بدونم راحت میفهمم حسش الکیه یا واقعیه

پسر عاشق همونطوری میشه که الان دارینش

نگران نباشید الکی خودتون رو درگیر این فکر بازی ها نکنید 

سربازیش تموم نشد فقط منتظر سربازیش تموم بشه بیاد جلو ولی منم زیاد سنی ندارم16سالمه

بنظرم خیلی زوده برات. زن داداش منم وقتی عقد کرد سنی نداشت و الان با اینکه خوشبخته هی میگه جوونی نکردم . خیلیا هم اصلا پشیمون میشن تو این سن خیلی ادم احساسی تره. ولی خب اکه هدف شغلی نداری ازدواج کن تشکیل خانواده بده قبلشم خوب فکر کن .

اخه اگه ما متوجه میشدیم خود واقعیش نیست که کات میکردیم ن بعد اینکه وابسته شدیم ضربه بخوریم:)

اشتباه در اینه که زود وابسته طرف میشیم 

ادم تا زمانی که اقلا ۹۰ درصد طرفو نشناخته نباید وابسته بشه 

تنهایی بده 

بودن با کسی که دوستت داره و دوستش داری خوبه 

ولی نه به هر قیمتی 

سعی کن ادمی که برای خودت ارزش قائل نیست و فقط فکر سو استفاده هست حتی اگر طولانی باهاش بودی کات کنی 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بنظرم خیلی زوده برات. زن داداش منم وقتی عقد کرد سنی نداشت و الان با اینکه خوشبخته هی میگه جوونی نکرد ...

تو این سن ازدواج نمیکنم بعد سربازیش ک میشم18و اینکه من خیلی اهداف شغلی دارم