2777
2789
نه خانم وجود دارهمن خودم پسرم میگم وجود داره ولی باید به آدمش بخورین هی داره کم و کمتر میشه

یکی هست ولی نمیدونم چجوری به حسش مطمعن بشم شما پسری میتونی یکم راهنماییم کنی. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی وقتا تربیت درسته ولی رفیقا خرابش میکنن.

ذات و تربیت ادم درست باشه خراب شدنی نیست

ادم باید خودش جوری رفتار کنه که مورد سو استفاده قرار نگیره

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

یکی هست ولی نمیدونم چجوری به حسش مطمعن بشم شما پسری میتونی یکم راهنماییم کنی.

بله

تا نرین تو رابطه نمیشه اصل قضیه رو فهمید 

ولی حداقل با آمار بازی میتونین بفهمین فعلا دوستتون داره یا نه

دقیقا منم جمعش کردم نزدیک دوساله ولی همه میگن دوست ندارع و برای سو استفاده ای

همه رو بیخیال خودت با توجه به رفتارش ببین واقعا اینجوریه یا نه اگه تو خیلی بهش اهمیت میدی یکم سرد تر رفتار کن ببین پیگیر میشه . باز زندگی خودته ولی به نظرم بهترین فلسفه رابطه رو میشه  ب این جمله ختم کرد البته ببخشد بی ادبیه : بمیری براش میرینه برات برینی براش میمیره برات . خز شده ولی تجربه ثابت کرده حقه:)

بلهتا نرین تو رابطه نمیشه اصل قضیه رو فهمید ولی حداقل با آمار بازی میتونین بفهمین فعلا دوستتون داره ...

باهاش تو رابطم خیلی جاها بهم ثابت کرد که دوسم داره ولی من باز شک دارم چون همه میگن الکیه

تا جایی ک من دیدم واقعا خراب شدن

من همیشه میگم بجای دیدن چهره و تیپ طرف 

که مهم هم هست 

قبل از اینکه  بخواین دل بدید اول اخلاق و منش و خصوصیات رفتاری و گفتاری اونو ببینید 

بشناسید و امتحان کنید بعد اطمینان کنید و دل بدید 

اصولا بعضی از خانمها خام چهره و تیپ و مال طرف میشن نه اخلاق و شخصیت 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

باهاش تو رابطم خیلی جاها بهم ثابت کرد که دوسم داره ولی من باز شک دارم چون همه میگن الکیه

حرف بقیه رو ول کنید

مثل این میمونه من با یه خانم برم تو رابطه بعد رفیقام هی بگن دخترا اینطورین اونطورین 

اینطوری میکنه شک نکنی

خب با این حرفا صددرصد منم باشم تو شک میوفتم شما اهمیت نده به این حرفا چون فقط با ذهن بازی میکنن

همه رو بیخیال خودت با توجه به رفتارش ببین واقعا اینجوریه یا نه اگه تو خیلی بهش اهمیت میدی یکم سرد تر ...

نه اصلا اینجوری نیست اگه بهش کم محلی کنم پیگیر میشه و سعی میکنه با محبت زیاد کاری کنه ک مثل قبل بشم