2777
2789
عنوان

چ قرصی بخوریم نمیریم ولی بستری بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 38 پست
خواهش می کنم درسته الان زمونه خوبی نیست هممون یه جورایی بریدیممنتها نباید کم اورد این فصل تموم بشه د ...

کاش حال من با اومدن بهار خوب میشد

دور از جون شما متاسفانه حالِ من با مرگ خوب میشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش حال من با اومدن بهار خوب میشددور از جون شما متاسفانه حالِ من با مرگ خوب میشه

یه درخت پاییز برگاش میریزه زمستان خشک میشه شاخش میشکنه بهار دوباره جوانه میزنه سبز میشه

ما هم پاییز داریم زمستان بهارم داریم دنیا همیشه یه جور نمی مونه

شاید 6 ماه بعد نه یک سال اصلا ورق برگرده برامون شک نکنید اصلا نترسید زندگی همینه مطمئن باشید با عزت نفس می گذره 

یه درخت پاییز برگاش میریزه زمستان خشک میشه شاخش میشکنه بهار دوباره جوانه میزنه سبز میشهما هم پاییز د ...

حال من پاییز و زمستان های زیادی رو گذرونده

بهارهای زیادی هم دیده ولی خوب نشده

خوب نمیشه هیچ جوره..

ممنونم از وقتی که برام میگذارید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
حال من پاییز و زمستان های زیادی رو گذروندهبهارهای زیادی هم دیده ولی خوب نشدهخوب نمیشه هیچ جوره..ممنو ...

استدعا دارم

توکلتون به خدا باشه 

فقط امیدتونو از دست ندین

یه وقتهایی چه دلمون بخواد چه نخواد خدا دلش نمی خواد اون چیزو که دلمون می خوادو داشته باشیم 

من مطمئنم زمان درست به وقش همه چی براتون درست میشه

موفق باشین

استدعا دارمتوکلتون به خدا باشه فقط امیدتونو از دست ندینیه وقتهایی چه دلمون بخواد چه نخواد خدا دلش نم ...

من سالهای زیادی رو دارم با این حالم اینجوریه

روانپزشک و روانشناس های زیادی هم رفتم ولی....

بازم یه دنیا ممنونم ازتون

منم براتون ارزوی موفقیت دارم

یعنی حاضری نمیری ولی بستری بشی پلیس بیاد و بفرستند پیش روان پزشک و برات سابقه بیماری روانی بنویسن؟

🙂مامانم تنها میشه وگرنه باکی از ترس ندارم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

حالا میزنی معده تو پاره پاره میکنی ها.

مهم نیست :((

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره